Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

się palma wita z kawiszonem w ręku ( nie z Nataszkiem;-)
)
pokima tak do 8 a ja mam wolne ręce ( na usprawiedliwienie mojego niecnego czynu, chciałam wszem i wobec oznajmic , iż dziecko me, nigdy jeszcze się nie odparzyło po tak owym pozostawiniu przez wyrodna matkę w kupecce
)
ale tak na poważnie;-) to zastanawiam się czy nie popełniłam błędu sprzedając tą huśtawkę z fisher price elektryczną, wtedy małą jej nie kumałą, ateraz moze hustanie , wibracje itd by się jej spodobało ........ hm......... i co zaś mam ją kupować ????????

;-) jak mała , jadłą coś więcej ?
po czym już nie patrzyła co jest w butelce i wydoiła 180. Potem znowu nie chciała jeść (pewnie sama upomniałaby się o jedzenie po kolejnych kilkunastu godzinach
) ale za to wypiła sok marchwiowy i zjadła kaszkę. Mleka nie tknęła, dopiero na śpiocha się nieco udało.
a już leżę rozwalona na deskach, kiedy Zuzik popłacze, a potem z łezka w oku się skarży i narzeka. Z jednej strony chce zawodzić i jęczeć, a z drugiej ma silną potrzebę ssania. Wychodzi z tego taki iiijaaijaa ijaa ijaaja ymmm ymmm mniam umm umm ... No serce rośnie!!!a no faktNa zakupowy mi tu z sprzęciorami![]()