maluszek2012
Fanka BB :)
A ja tam uwazam,ze jak ktos wprowadzi szybciej cos delikatnego to nic złego w tym nie widze. Moj jak narazie zjadl marcheweczke ze sloiczka, pomalu niech poznaje nowe smaki:-) ja w wieku 3 miesiecy wcinalam tarte jabluszko,marchewke itd. Mi nawet pediatra powiedziala,że skoro moj taki glodomorek i duzy chlop to po 3 miesiacu delikatnie moge cos dac a kaszki itd to jak bedzie mial 4 miesiace wtedy moze uda sie,że wiecej mi pospi w nocy
A widziala ktoras z Was mleko ryzowe w auchan?tesco? bo kupilabym sobie i miala chociaz do kawki
bo czasem po ciezkiej nocy bym sobie wypila:-)
Wiecie co ja zauwazylam z moja kumpela tez wrzesniowa mama,że obie teraz na swieta nie uwazalysmy co jadlysmy i sobie nie zalowalysmy i praktycznie non toper mialysmy pelne cyce!! dzwoni do mnie i mi mowi a ja mowie,że ja sie dziwilam co jest grane maly je a mnie bola i ciezkie sa:-) a mowia,że to co jemy nie ma tak bardzo wplywu...

A widziala ktoras z Was mleko ryzowe w auchan?tesco? bo kupilabym sobie i miala chociaz do kawki
bo czasem po ciezkiej nocy bym sobie wypila:-) Wiecie co ja zauwazylam z moja kumpela tez wrzesniowa mama,że obie teraz na swieta nie uwazalysmy co jadlysmy i sobie nie zalowalysmy i praktycznie non toper mialysmy pelne cyce!! dzwoni do mnie i mi mowi a ja mowie,że ja sie dziwilam co jest grane maly je a mnie bola i ciezkie sa:-) a mowia,że to co jemy nie ma tak bardzo wplywu...

Żadnej wysypki, problemów z kupką itp.
Myślę, że w dużej mierze jest też tak, bo układy trawienne naszych pociech powoli stają się bardziej dojrzałe i gotowe na przyjmowanie nowych produktów