Merlin_
Fanka BB :)
Witamy się w nowym roku ! 
Wrocław jest piękny, wypoczynek niesamowity, Krzysztof był grzeczniutki i tez prze szczęśliwy, a podróż choć długa znieśliśmy bardzo dobrze

Polecam podróże z dzieciaczkami
a w ogóle to dla mnie teraz najpiękniejszym momentem tego nowego roku było zobaczyć w pięknych wielkich oczach mojego syna odbicie fajerwerków wyglądało to niesamowicie w oczach błyskały mu fajerwerki a buźka była uśmiechnięta sama sie zdziwiłam że on to widzi a ja w ogóle nie patrzyłam sie na niebo tylko na niego

Dziś dotarliśmy do domu przepakowaliśmy torbę i jutro ruszamy w przeciwną stronę na wschód

Przesyłamy gorące buziaki trzymajcie się zdrowo i wesoło !
;-)powdychamy jodu pozwiedzamy ,ale w ramach przygotowania do sezonu wiosenno -wakacyjno- wyjazdowego ;-)rozgladam sie za spacerowka zeby mała była po złozeniu no i wiadomo rozkładana na płasko itp bo nasza spacerowka z x-landera duza a zeby zapakowac piecio-osobowa rodzinke z psem to wiadomo miejsce w bagazniku na wage złota

potem o 4 na mleko, a potem 7 znow sie bawil w lozeczku swoimi obrotami i w ogole co on tam nie wyprawia. Skonczylo mi sie normalne spanie.
No i wzielam go na dol, bo ze spania nici. Pozniej sie zmienie z mezem i pojde sie przespac.
dziekujemy za mile komplementy, moze szybciej sie nauczy a potem da matce spokoj ? Pewnie nieeeeeee
aaa i jeszcze spytam, kto na forum robi takie czapy ?