reklama

wrzesień 2012 ;)

laski powiedzcie mi jak to jest z tymi dziecmi... moze ja przesadzam ? Moze dac dziecku spokojnie spac w nocy jak chce ? w koncu trzyma glowe mocno to chyba sie nie udusi lezac na brzuchu, nie?

Ja to juz trace zdowy rozsadek z zaskoczenia po strach...

DOPIS:

Dzwonilam do tego biura konsultacji i mnie tam uspokoili. Ufff... Kazali tylko odwracac spowrotem na plecy i znow polozyc spac kiedy sobie bedzie urzadzal sesje zabawy w nocy na brzuchu.. No nic, trzeba to przezyc.

Palma, gratulacje!!! Juz tyle razy mialam pisac ale zawsze zapominam, ale wam sie dziolszka rozwija, 2 zabki na raz, bedzie jesc az milo hehe :) napewno te zabki tez maja ogromny wplyw na jej samopoczucie i jej raczki-raczki!

No i kot mi sie w koncu znalazl po sylwestrze!

Ostatnia edycja:
reklama
awersja - hej, nie kupowałam, dostałam od szwagierki. Tak , zgadza się działa , tylko rano na max 30 min, potem do godz 18 rączki rączki rączki :happy2: bo jak nie to Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! za godz jeszcze ją pomaltretuje ćwiczeniami, czyli na podłodze, czyli będzie straszne nieszczescie .....

Aha dziękujemy pięknie wszystkim zażyczenia :-D

axa - super fotki, gdzia taką czapcię można zakupić , ja też chceeeeeeeeeeeeeee:-) Nataszka dziękuje e cioci za pięknego misia urodzinowego wczoraj

Ostatnia edycja:
Melduję się i ja nareszcie :-) postram się was w miarę nadrobić.W grudniu zapisałam małego do poradni rehabilitacyjnej żeby sprawdzić jak wygląda sprawa tego przekręcania główki ciągle w lewą stronę i pierwszy wolny termin to 27 luty :szok: a dziś tak poszukałam może by gdzieś się wcześniej udało bo to nowy rok i nowe kontrakty i się udało zapisać na 14 stycznia :-). W tym samym dniu mamy też alergologa a tam zawsze jest gigantyczna kolejka więc cały dzień spędzimy u lekarzy. Co do imienin to Anastazja ma imieniny 27 lutego chociaż w kalendarzy pierwsze po urodzinach są 25 grudnia ale ja jakoś najpierw znalazłam te 27 lutego i tak już zostało a Julian ma imieniny w dniu swoich urodzin :-) i zobaczyłam dopiero w październiku jak szukałam kiedy to wypada Juliana więc też tak raczej zostanie. Ja urodziłam się 21 października i rodzice dali mi imię tak jak w kalendarzu Urszula.

Ostatnia edycja:
Fasolinka ej noo od rana dolujesz:-pwyspana jestes mowisz zazdroszcze:-Dja czekalam na to jak mały skonczy 3 miesiace i dupa teraz znow mam nadzieje,że moze da mi wiecej pospac jak skonczy pol roku:-Di tak bede czekac do 18stki. Moj to dzis w ogole dal popis, co godzine sie budzil:-(w ogole dziwnie spal caly czas sie wiercil a ze ja spie kolo niego to juz w ogole zle mi sie spalo

Axa ale roznica! wow pannica i taka do schrupania:-pte oczka i usteczka:-p

Ayni jaki kawaler :) świetnie wdzianko,no i jakbym widziala swojego! tylko,że moj jeszcze nogami sie odpycha. Najgorzej jak lezy na wzak i sie odpycha bo normalnie kiedys walnie ta glowa i to nie raz. Na noc klade go zeby mial glowke ok 15cm od lozka a w nocy juz nie ma miejsca sie odpychac bo glowa nie ma miejsca:-Da ja go szukam z cycem:-D

KAWYYYYYY CHCEEEEEEEEEEEEE :-(ale mleka nie mozna:-(tak mnie kusi kapke dac:-(ale wstrzymam sie do kontroli,moze pozwoli pomalu cos jesc z nabialu...

Natasza imieniny obchodzi 27 lipca i chyba 1 grudnia, ale to muszę jeszcze sprawdzić :)

Popatrzcie na co trafiłam przez pomyłkę :
[h=2]Natasza[/h]Natasza to kobieta pełna temperamentu, która nie potrafi siedzieć w jednym miejscu. Lubi być w centrum wydarzeń i zwracać na siebie uwagę. Ma w sobie mnóstwo uroku, jest wrażliwa i uczuciowa, jednak kiedy trzeba potrafi być też stanowcza. Jest osobą oryginalną i potrafi zaskakiwać. Ma bardzo zmienne nastroje, jest zagadką, którą ciężko odgadnąć. Towarzyska.

No przecież, to jest wypisz, wymaluj moja córcia .... ciągle w centrum uwagi i towarzsykaaaa jak 150 :-) :-);-)

Fasolinka ej noo od rana dolujesz:-pwyspana jestes mowisz zazdroszcze:-Dja czekalam na to jak mały skonczy 3 miesiace i dupa teraz znow mam nadzieje,że moze da mi wiecej pospac jak skonczy pol roku:-Di tak bede czekac do 18stki. Moj to dzis w ogole dal popis, co godzine sie budzil:-(w ogole dziwnie spal caly czas sie wiercil a ze ja spie kolo niego to juz w ogole zle mi sie spalo

...

tez myslalam ze bedzie lepiej spac po 3 miesiacach.

A to Kaja i Sylwester(w sumie głównie Kaja hehe Sylwuś spiochał :) )

sliczne

Zobacz załącznik 527090Zobacz załącznik 527091

z sylwestra

jas dostał od wujka jednego karuzele na lozeczko a od cioci i drugiego wujka bujaczek, sylwestra spedzilismy u moich braci w gdansku bylo super

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU

Witam się:)
Córka dała mi dzisiaj pospać:tak::-) O 20 wydoiła 180ml i spała do 4, wypiła 150ml i obudziła się o 8:45:szok::-D
Normalnie Święto, w kalendarzu trzeba zapisać:-D;-)

Ayni Adaś mały spryciarz
Axa Adusia śliczności!! podaj namiary na BBciocię która robi takie czapusie:)
Palma śliczna Nataszka. Na liście wrześniowych dzieciaczków jest Natalka:confused:

A to moja Panna:)
Lena

To osoba bardzo zmysłowa i pobudliwa. Posiada duże poczucie estetyki. Żyje w pewnym oderwaniu od rzeczywistości, w swoim wewnętrznym świecie. Na co dzień jest pogodna, często tryska humorem i inwencją. Lubi trochę poleniuchować i wiele spraw odkładać na później.

Się okaże czy leniwa:-) Zawiesza się od czasu do czasu we własnym świecie- zapatrzy się na ścianę albo szafę i jak ktoś narobi hałasu to płacz:confused::baffled:
Wikipedii większość sławnych kobiet o tym imieniu to aktorki, piosenkarki, modelki, zajmują się sportem bądź polityką. Niebardzo mi się to podoba ale pożyjemy zobaczymy co sobie moje dziecko wybierze.

reklama
Maluszek nie chciałam dołowac:zawstydzona/y:;-):-D
My po spacerku i nie powiem ze był to spacer udany:no:na poczatku owszem bo mała usneła zanim wyszłam z bloku;-)zrobiłam zakupy no i spacerujemy i młoda sie obudziła i w tym miejsu juz miło byc przetało :wściekła/y:zaczeła takie cuda mi wyprawiac ze szok najpierw kopac zaczeła az mi ta przykrywka podskakiwała na wozkuvpotem zaczeła sie podnosic do gory :dry: dałam ja na boczek bo jeszcze niedawno tak lubiła to ta bokiem do gory jakby brzuszki skosne robiła czy co no i oczywiscie nerw i ryk na całe oisiedle :angry:i musiałam ja wyjac z wozka bo az purpurowa sie zrobiła i co i od razu cisza :cool:cos czuje ze spokojne spacerki sie skonczyły dobrze ze dzis w miare ciepło było i nie wieje:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry