Ayni
Umm Adam
laski powiedzcie mi jak to jest z tymi dziecmi... moze ja przesadzam ? Moze dac dziecku spokojnie spac w nocy jak chce ? w koncu trzyma glowe mocno to chyba sie nie udusi lezac na brzuchu, nie?
Ja to juz trace zdowy rozsadek z zaskoczenia po strach...
DOPIS:
Dzwonilam do tego biura konsultacji i mnie tam uspokoili. Ufff... Kazali tylko odwracac spowrotem na plecy i znow polozyc spac kiedy sobie bedzie urzadzal sesje zabawy w nocy na brzuchu.. No nic, trzeba to przezyc.
Palma, gratulacje!!! Juz tyle razy mialam pisac ale zawsze zapominam, ale wam sie dziolszka rozwija, 2 zabki na raz, bedzie jesc az milo hehe
napewno te zabki tez maja ogromny wplyw na jej samopoczucie i jej raczki-raczki!
No i kot mi sie w koncu znalazl po sylwestrze!
Ja to juz trace zdowy rozsadek z zaskoczenia po strach...
DOPIS:
Dzwonilam do tego biura konsultacji i mnie tam uspokoili. Ufff... Kazali tylko odwracac spowrotem na plecy i znow polozyc spac kiedy sobie bedzie urzadzal sesje zabawy w nocy na brzuchu.. No nic, trzeba to przezyc.
Palma, gratulacje!!! Juz tyle razy mialam pisac ale zawsze zapominam, ale wam sie dziolszka rozwija, 2 zabki na raz, bedzie jesc az milo hehe
No i kot mi sie w koncu znalazl po sylwestrze!
Ostatnia edycja:
bo jak nie to Łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!! za godz jeszcze ją pomaltretuje ćwiczeniami, czyli na podłodze, czyli będzie straszne nieszczescie .....

a dziś tak poszukałam może by gdzieś się wcześniej udało bo to nowy rok i nowe kontrakty i się udało zapisać na 14 stycznia :-). W tym samym dniu mamy też alergologa a tam zawsze jest gigantyczna kolejka więc cały dzień spędzimy u lekarzy. Co do imienin to Anastazja ma imieniny 27 lutego chociaż w kalendarzy pierwsze po urodzinach są 25 grudnia ale ja jakoś najpierw znalazłam te 27 lutego i tak już zostało a Julian ma imieniny w dniu swoich urodzin :-) i zobaczyłam dopiero w październiku jak szukałam kiedy to wypada Juliana więc też tak raczej zostanie. Ja urodziłam się 21 października i rodzice dali mi imię tak jak w kalendarzu Urszula.
wyspana jestes mowisz zazdroszcze
:-) O 20 wydoiła 180ml i spała do 4, wypiła 150ml i obudziła się o 8:45
;-)
na poczatku owszem bo mała usneła zanim wyszłam z bloku;-)zrobiłam zakupy no i spacerujemy i młoda sie obudziła i w tym miejsu juz miło byc przetało
zaczeła takie cuda mi wyprawiac ze szok najpierw kopac zaczeła az mi ta przykrywka podskakiwała na wozkuvpotem zaczeła sie podnosic do gory
dałam ja na boczek bo jeszcze niedawno tak lubiła to ta bokiem do gory jakby brzuszki skosne robiła czy co no i oczywiscie nerw i ryk na całe oisiedle
i musiałam ja wyjac z wozka bo az purpurowa sie zrobiła i co i od razu cisza
cos czuje ze spokojne spacerki sie skonczyły dobrze ze dzis w miare ciepło było i nie wieje