Hej
Poddaje się nie poodpisuje tak jakbym chciała. Podczytywałam ale co zaczynałam skrobać to mały nie pozwalał dokończyć. Nie wiem co mu się dzieje ale takiego ma nerwa że nic mu nie pasuje w nocy śpi niespokojnie a przez dzień też..już się tak zastanawiam i nie wem czy mu też ząbole nie idą bo cały czas ręka w buzi ślina a jak mu szczoteczką masuje to aż odgłos ulgi wydaje..heh..
My w sylwka w domu siedzieliśmy z moimi rodzicami. Zrobilismy sobie sałatkę owocową z ajerkoniakiem ( czy jak się to tam piszę) sałatkę i inne smakołyki i oglądaliśmy film hehe. Tyle że ja ledwo dotrwałam..o 22 już patrzyłam na zegarek i myślałam że nie doczekam tej północy. A w dodatku Artur w nocy mimi ze dopiero o 23 poszedł spać to się budził co chwile i też pospać nie dał. Ale ogólnie ciesze sie że nigdzie ześmy nie poszli
Patrysia- no mi też szkoda bylo jego włosków i nie za bardzo chciałam obcinać ale w końcu M mnie namówił, i w sumie dobrze bo już nie natłuszczają mu się te włoski tak i się już nie poci tyle ze włosy ma mokre.
Axa- u mnie też są urodziny obchodzonę. Ja sama nie wiem kiedy mam imieniny. Jedynie mojej mamy imieniny obchodzimy bo to Anna i jakoś już tak się utarło..Tez musze popatrzec kiedy ma Arturo. A syn bardzo przystojny
Palma- to gratuluje 2 zębolka!
Martusia- Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Artur: Główne pozytywne cech Artura to tolerancja, wrażliwość, spokój i równowaga. Negatywne to skrytość, mrukliwość. Nie lubi okazywać uczuć i emocji. Jednak w związku się sprawdza, druga połówka jest dla niego bardzo ważna i potrafi wziąć na swoje barki odpowiedzialność za najbliższych. Artur to podróżnik, lubi przyrodę, zwłaszcza górskie rejony, tajemnicze jaskinie i ruiny zamków..
ehh juz nic nie naskrobie bo mi reka odpada..w drugiej trzymam małego tormoła...