reklama

wrzesień 2012 ;)

PALEMKO to dobrze zrozumiałam ze Natasza to Natasza :)

My już wykapani :)starsze dzieciaczki kolacje zajadaja :)i nie długo do spania...

A wtedy cisza dla mnie ach :))

reklama
Halo witam sie , powiem wam , ze cos sie dzieje w naszym zyciu, ale jeszcze nie bede pisac co, bo nie chce zapeszac. Ale powiem wam , ze tyle mam mysli w glowie , ze nie wiem gdzie je uporzadkowac.

Czytalam was i nie wiem co mam napisac, normalnie pusto :sorry2:

Chyba zabiore sie za gotowanie to przynajmniej myslec nie bede.
Zapraszam dzis na lososia i ziemniaczki z surowka

Gorgusia to tak jak ja! ja jeszcze bardziej czekam na kase za zaleglyyy urlop 2011 no i 2012 niz na papiery:-Dale tez poki co cisza, pewnie na dniach cos dostaniemy trzeba poczekac zanim sie ogarnac po swietach itd. A podania nie bedziesz skladac o te dodatkowe 4 tyg? Ty masz fotelik do kapieli dobrze pamietam? ja chce kupic ale niby sa do 8kg? a moj juz ma 7.500 a przydaloby mi sie mysle ale uwazasz,że on jest naprawde do 8kg?

Ayni mam nadzieje,że w Waszym zyciu dzieja sie te dobre rzeczy nie zle...

Anusienka wiesz co nie wiem... slyszalam,że sojowe tez moze uczulac wiec sama juz nie chcialam probowac,jutro mamy lekarza to zapytam choc uwazam,że chodzi tu o niewielkie ilosci...ja juz sie szczerze zrobilam przewrazliwiona...

Ja nawet zauwazylam,że odkad piore w platkach mydlanych to lepsze ma cialko

Musze mu cos do kapania kupic jakos oliwke ale nie wiem jaka, balsam kupilam ostatnio z firmy la roche przez dwa tyg kapalismy go w krochmalu ale jednak chce jakas oliwke czy cus

A wy co ile kapiecie swoje dzieci?codziennie?

Ayni- wpadam na łososia- UWIELBIAM wszelakie ryby:-) Aleś narobiła smaka:tak:

No wreszcie mężulek się małym rozdartkiem zajął i mam spokój chwilowy...

ps. Czy Wasze dzieci też się tak drą tzn piszczą wniebogłosy?? Bo mój to normalnie jak koty w marcu się drze..:szok:

Maluszek-Kac też już z 7500 waży a ja nawet nie wiedziałam,że to do 8kg :) Moim zdaniem starczy dopóki nie zacznie sam stabilnie siedzieć w wannie. Zapłaciłam chyba 13zł za tą podstawkę do kąpieli i jestem zadowolona. Ona z takiego dość grubego plastiku jest. Maluszek-ja od 08.01 jestem na dodatkowym urlopie macierzyńskim, a 04.02 kończy mi się właśnie już ten dodatkowy :-(

reklama
No mam nadzieję że dobre ale to sie okaże we wtorek dopiero ;)

Ale sie obzarlam omg Mafu mogłam Ci coś wirtualnie przesłać bo teraz to się ledwo tocze. Ja też ubostawiam ryby. Tutaj mamy pyszne gladzice że doprawiac nie trzeba.

Ja na poczatku kapalam Adasia w takim olejku który zostawial wielkie koła oleju na powierzni i ciężko to było rozbić wiec większość skupiala sie prócz ciała na jego główce i mial takie tłuste wlosy z tylu. Teraz kupiłam inny olejek który w wodzie zmienia konsystencje i woda robi się bialawa, aksamitna i te kółeczka olejku sa malutkie. Skórka super nie trzeba potem oliwic po kąpieli. Wygląda jakby miał mleczna kąpiel jak Kleopatra. ;)

Do prania mamy proszek neutral to taka ekologiczna seria chemii domowej bez perfum konserwantów i barwników ale jak tylko się skończy to będę prala w normalnym proszku bo Dasiek nie miał nigdy zadnych rewelacji skórnych.

Gorgusiu jaka podstawka do kąpieli? Mogłabyś pokazać jak to wygląda? Czy to taki leżaczek do wanienki? Ja chcę kupić coś takiego ale nie wiem za bardzo do ilu mies jest takie coś. Dziecko coraz cięższe i ręką boli...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry