Wow ale naskrobane! i dziekuje za odpowiedzi co do kapania
Ja kapalam codziennie i taki mialam plan przez miesiac,potem mialam kapac co drugi dzien ale,że moj wiecznie byl wysypany to stwiedzilam,że jednak nadal bedziemy codziennie i tak bylo. Ale od tyg kapiemy go co drugi dzien, moj ma wysuszone plecki, gdzie nie gdzie takie suche male placki ale zgiecia sa coraz ladniejsze,buzka w ogole ladna wiec nie wiem czy to nie przez codzienne mycie go sama wysuszam? balsamuje raz dziennie bo jest napisane ze tylko raz dziennie uzywac a raz go oliwkuje.
Fasolka a jak bylo u Ciebie? bo wlasnie Twoja cora alergik
Ja jak nie kapie go to wieczorem przemywam woda cale cialko i balsamuje bo u mnie nie da rady bez smarowania natluszczania itd
Co do ksiezy ahh szkoda gadac. Ale my tu mamy bardzo fajnego proboszcza takiego od serca,z powolania, niestety jest chory na raka i co rusz jest w szpitalu, jak szlismy ochrzcic Dawida to pytal po co chcemy chrzcic? skad wiemy,że bog jest itd i fajnie nam to wszystko wytlumaczyl. U Nas fajnie bo nasi chrzesni nie musieli miec nic ze moga byc chrzesnymi czy kartki od spowiedzi, bo zalatwiaja ksieza to przez siebie przez tel a do spowiedzi nik nie zmusza.
Natomiast tam gdzie wczesniej mieszkalam to na jednej parafi ksiadz pogonil mojego kolege ktory byl zareczony ale mieszkali ze soba i nie chcial dac mu kartki ze moze byc chrzestnym

ale poszedl do drugiej parafi zakrecil i dostal kartke
Moj maz mowi tak po co on ma sie spowiadac skoro spowiada go taki sam czlowiek jak on? czym on sie rozni od nas? ze mowia na niego ksiadz? on nie bedzie sie spowiadal im skoro sami grzesza i to jak ? chodzac na dziwki a jego grzechy to tak naprawde nie sa grzechyi

ze co? przeklinalem? nie chodzilem do kosciola? I MA RACJE
U mnie tesciowa jest bardzo "pobozna"...Dawid juz kilka razy z nia byl w kosciele

ale mi to nie przeszkadza wazne,że mialam czas zrobic obiad czy odsapnac
I juz nie wiem co mialam poodpisywac, zaczelam jak maly zasnal ale hmm juz wstal...te jego drzemki
My dzis na kontrol ciekawe co nowego mi powie lekarka?! cos jeszcze bede miala zakaz jesc