reklama

wrzesień 2012 ;)

białe grudki w kupce to niestrawiony pokarm, to niegroźne, no chyba,że takie kryształki to z koleji niedobrze bo coś z nerkami co do reszty nie pomogę bo nie mam w tej materii doświadczenia :sorry:

reklama
nie ma to jak doping męża w odchudzaniu...
mówię do mojego M c=kochanie zaczynam ćwiczyć i pokazuje mu ciałko Ewy Chodakowkiej... mowie, że chce mieć taki brzuch...na co mój mąż "i tak nie będziesz tak wyglądala" na co mu powiedziałam, że "żebyś wiedział a potem bedziesz się patrzył i ślinił na moje cialo a bedziesz mógł tylko pomarzyć:wściekła/y:" wsparcie cudne, ale to mnie zmobilizowąlo do tego, żeby zrobic mu na złość...
a że jestem uparta...:-D

Martusia a czy Ty jeszcze piersią karmisz? bo jak tak to te dodatkowe kg mogą być spowodowane karmieniem - niestety są kobiety, które przez karmienie bardzo tyją.

juz nie karmie od dawna. u mnie tycie w genach jak to sie mowi poza tym mam niedoczynnosc tarczycy. ale sie zawezme i schudne tylko musze wybrac taka diete zebym nie slabla. bo od dukana juz dzis mialam kryzys.

hej, czy ktoras z Was jeszcze nie dostala @ po porodzie?

ja. ale sie wybieram do doktorka w tej kwestii.

moj dziec zasnal przed 23. zaczal piskac kolo 7 wstalam dalam mleko. i maly padl jak pies pluto i do 9:30 a potem megawielka kupa ale pampers wytrzymal :P o 10 usiadlam z nim na lozku i co? ocknal sie o 11. i tak caly dzien przespal prawie takze nie sadze aby noc byla fajna... jeszcze ja sie rozchorowalam na dodatek i gdzie sie zarazilam? w luxmedzie hahahaha :P

i jeszcze mam taki tam smuteczek bo pekly mi moje ulubione spodnie ktore mialam ponad 3 lata i zostalam bez spodni. a pekly bo sie material przetarl na szwach... heh ide polazic po naszym bazarku moze Chinczyki beda cos dla mnie miec a jak nie to mam wypatrzone juz w C&A :)

a Oli nic nie lapie z grzechotkami gryzakiem...troche sie martwie ale widocznie to nie jego czas.

maleństwo - moja mała tez dziś niespokojna, tez ma w kupce te grudki białe. A karmienie to maskara, darcie jak nie wiem co , musze ją tulic uspokajac i dopiero zje, a od południa i wieczorem juz prawie nic nie chce jeść i się drze, znaczy się jest głodna bo chce jesc ale drze się i ryczy - możliwe ze ma znowu kolki ???????????????? czy to te ząbki ???? Ma juz dwa na dole, takie fajne malusie, moga one jeszcze ją boleć, ze się tak podczas jedzenia zachowuje ?Ponadto nie chce juz wcale jeść słoiczków .... może doświadczone mamusie coś się wypowiedzą?

lece ogladać rozlewisko :) spokojenj nocy:-):tak:;-)

Wiatm się niedzielnie, dopiero teraz, bo my dziś cały dzień u moich rodziców, jak Młoda zasnęła ok 15 to spała do 18 i zonk...trzeba było siedzieć...

Palma, a może teraz górne ząbki idą? Niektóre dzieci gorzej przechodzą właśnie te górne, dolne jak już się przebiły to raczej nie bolą...

Marcelina śpi, a ja jakiegoś nerwa mam na mojego i Wojtka nie mogę zagonić spać...cały czas mnie zagaduje, żeby zmienić temat ja mu każę iść do łóżka...normalnie mnie razbraja...
Dorej Nocki, lece poczytać inne wątki...

Witam sie i ja, zebym potem od Axy nie dostala po uszach :tak: Zle obliczylam mleko i sie okazalo ze na noc by nam zabralko, naszczescie w miescie niedziela handlowa, wiec wybralismy sie, przy okazji zaliczylismy poswiateczne wyprzedaze do -70% . Pokupowalismy w koncu cos dla siebie, bo Adam ma juz FULL! Maz kurteczka i szaliczek, super sexy, ja sweter dlugi wiazany z przodu (dla ukrycia wielkiego zela brzusznego) i jakies bluzeczki, kosmetyki.

Kupilam nowe mleko Bio Standaard 600 ml za 5 EUR, maly nawet nie poczul roznicy. Sloiczki: jabluszko z jagodami , jabluszko z mango, groszek. Groszek byl pycha!

W miedzyczasie wstapilismy do kawiarni na kawke , dostalismy wrzatek, Adam dostal butle i spokojny byl w sumie jak na 4 godzinny wypad.

My z M wczoraj mieliśmy romantyczny wieczór.... miało być tulenie,ale Kac zgłosił protest :-D o północy pobudka i musiałam go do naszego łóżka wziąć bo zasnąć nie planował.... Teraz śpi w wózku pod domem :-)

U nas to samo jak na zlosc. Maz sie dobieral do masowania moich plecow olejkiem a tu nagle skrzeczenie slychac zza sciany... Jeszcze zasnac od razu nie chcial. Potem znow o 3 :wściekła/y: a tak ladnie spal wczesniej no nie moge tego przezyc ze teraz takie cyrki odstawia. Jak juz wrocilam, to bylam tak zmeczona ze mi sie odechcialo fiku miku :(

hej, czy ktoras z Was jeszcze nie dostala @ po porodzie?

Jaaaaaa :P ale dopiero co odstawilam piers i cerazette wiec niebawem powinna byc.

Maffu pieknas!

Tygrys ja wiem wiem,że to dzieki Tobie haha takze dziekuje:-Di prosze dzis o to samo:-Dniech mi moje dziecie spi min 4godzinki :-D

Martusia kochana Ty sie nie martw bo nie ma czym! Oli w swoim czasie bedzie trzymal grzechotki itd kazde dziecko inne, moj niedawno zaczal a i tak jeszcze niezbyt mu to idzie:-Dzawsze zarzuci na ramie,że musze interweniowac i mu ta grzechotke sciagnac

Ja tez nie dostalam jeszcze @,karmie piersia...dzis tak mnie mulilo,że obiecuje sobie,że w tym tyg pojde na kontrol:-D

A moj szkrab jeszcze nie spi, sie zdenerwowalam i wrocilam z nim do salonu i siedzi na kolanach u meza i nic a jak lezalam z nim to jadl nie jadl gryzl paluchy albo mojego sutka!! a przy tacie udaje grzecznego...

Ale zaraz znow sprobuje go uspic zebym mogla chociaz herbatke wypic w spokoju:-) buzki!!! NIE PIC DZISIAJ:-D

reklama
Noż ku... zaraz wyjdę z siebe!!:wściekła/y: Trzymajcie mnie bo zabiję!!! Ja każę Wojtkowi iść spać a K do mnie, czemu tak stanowczo do niego mówię i zaprosił go do łóżka do siebie! Ja od pół godziny go chcę uśpić, a ten jednym zdaniem podważył cały mój autorytet! I oczywiście nie rozumie co zrobił źle i się kłóci, że ja po prostu za nerwowa jestem, noż kur... jak mam nie być nerwowa, niedzielny tatuś, raz na jakiś czas się odezwie i wszystko zepsuje...a Wojtek potem się mnie wcale nie słucha bo przecież przyjdzie tauś i powie co innego wrrrr... aż sie gotuje we mnie:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry