reklama

wrzesień 2012 ;)

tygrysico
to jak się wszyscy byście zjechali np na święta, to was mnóstwo będzie hehe
no i mini żłobek będziecie mogli założyć
a babcia jakby chciała wszystkie wnuki odwiedzić, to będzie wiecznie w trasie hehe, żeby wszystkich obskoczyć
jeśli w jednym mieście mieszkacie, to będzie super
tyle dzieciarni na raz, to jak trochę podrosną, będą się miały z kim bawić

reklama
RiSia jezu jak dobrze,że ja chudne od Kp bynajmniej poki co, bo bym sie zalamala...w szpitalu juz duzo zostawilam kg bo ja mialam duzo wod plodowych itd ale w domku zrzucilam 10kg, a co planujesz robic zeby miec super brzus? bo mi te brzuszki hula hop jakos niewiele daja i moze wypruboje Twoje metody?:-)

Ja niestety z tych co kp nie pomaga w chudnięciu. Przed ciążą było 51, pod koniec ciąży 62, po porodzie 55, teraz 56:crazy::wściekła/y: (160cm wzrostu) w dodatku widzę że rosną mi oponki po bokach i to mnie załamuje. Dostałam Dance coś tam na PSMove, ale nie moge sie zorganizować, żeby se potańczyć. Ze słodkiego zrezygnować nie potrafie, bo nigdy nie musiałam, zawsze miałam dobry metabolizm, a teraz dooopa :wściekła/y::crazy:

hej, czy ktoras z Was jeszcze nie dostala @ po porodzie?

Ja jeszcze nie dostałam i wcale mi nie tęskno :-p:laugh2:

------

Moje dziecię odkąd lepiej zaczęło władać łapkami, notorycznie ssie kciuka! :wściekła/y::szok::crazy: Chyba się załamię! Potrafi mieć smoka w buzi, wypchać go i wsadzić se kciuka! Zwariuję! :angry: Do tego stał się strasznym cycusiem, zawsze było tak, że jak się najadł, to puszczał i już. A teraz ssie i ssie i ssie, do puki sama mu nie wyjmę i dalej śpi. :happy: Dzisiejsza noc była masakryczna. Pobudki chyba co 1,5-2h cyc i walka z kciukiem. A ja jak zombie. Faceta widzę 5 min rano i 5 min wieczorem. Czuje się jak samotna matka :-(:frown:

To się wyżaliłam. Pierwszy raz chyba.

Sorry dziewczyny, że ja tu mało piszę i odpisuję, ale ja z tych bardziej skrytych, co wolą se stanąć w kąciku i obserwować. Czytam regularnie. ;-)

Ostatnia edycja:
awersja heh no żebyś wiedziala heh teściowa nie żyje od 6 lat, m ma 9 rodzeństwa w wieku od 12 do 28 lat i co roku Wigilia jest u Tescia, w tym roku bylo 3 wnukow moi 17.08.2008 i 12.09.2012 i jednej Siostry Corka z 21.08.2008, teraz dwojka urodzi się w marcu, i trzecie latem czyli na przyszłe święta bedzie 6 wnukow

awersja tak tak, a kiedyś był taki mniej zaradny jak facet wielu z nas hih a teraz robi soki z czarnego bzu, z czarnej porzeczki, kompoty, buraki, bigos i wsjo w słoiki i rozdaje i w domu wszystko zrobi heh

a ja się witam po kilku dniach :) przerwy
mam upieczone ciasto francuskie z brzoskwinią i migdałami
komu??
z kawką w zestawie :-D

hej, czy ktoras z Was jeszcze nie dostala @ po porodzie?

ja ja :-D

nie ma to jak doping męża w odchudzaniu...
mówię do mojego M c=kochanie zaczynam ćwiczyć i pokazuje mu ciałko Ewy Chodakowkiej... mowie, że chce mieć taki brzuch...na co mój mąż "i tak nie będziesz tak wyglądala" na co mu powiedziałam, że "żebyś wiedział a potem bedziesz się patrzył i ślinił na moje cialo a bedziesz mógł tylko pomarzyć:wściekła/y:" wsparcie cudne, ale to mnie zmobilizowąlo do tego, żeby zrobic mu na złość...
a że jestem uparta...:-D

Martusia a czy Ty jeszcze piersią karmisz? bo jak tak to te dodatkowe kg mogą być spowodowane karmieniem - niestety są kobiety, które przez karmienie bardzo tyją.

no ja nie mogę
ale wsparcie :sorry::eek:
mi mój mówi, że on u mnie nie widzi żadnego brzuszka ani zbędnych kg
a ja mu na to, żeby do okulisty się wybrał :-D

Dzień dobry. Synu o 8 zarządził pobudke i jestem!
Risia- nie wiedziałam,że kp może powodować tycie :szok: Uff...całe szczęście ja z tych chudnących i mam 7kg mniej niż przed ciążą. Ostatnio liczyłam,ze od porodu ubyło 17kg!

Sernik robiłam i wyszedł rewelacyjny!

ja chcę :-D

Witam się :):-)
Pindolina siedzi w bujaku i oglada Teleudupisie ;)

gorgusia - daj trochęspróbować ? Własnie kawkę popijam to się przyda :) hehe a tak na poważnie, to kiedy znalazłąś czas na ciachoooo ??:eek:

Ja mam juz 3 kg mniej niz przed ciążą, miałam 50 kg teraz 47 - wygladam stasznie .... ale juz nic nie poradzę, an mnie jedzenie nie działa :sorry:a do tego Nacik wymaga opieki nonstopowej, więc przytyję moze jak mała skonczy 2 latka :))) mam nadzieję, a teraz będę straszyć .... w co ja się na wiosnę i lato ubiorę ??? Chyba w worek po kartoflach :-D:-D:-D

dobra mykam, bo bajka jest już beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ty wyglądasz jak laska ;-)
trzeba po prostu zmienić garderobę

palma dziś biedrona raczej zamknięta.I ja miałam myknąc na sklepy,plan miałam dzieci ojcu zostawic ale dupcia nie pojadę bo dziś świeto i sklepy pozamykane.
Maluszku mój też się zbuntował,poszedł o 23,30 spac a o 6 był kupal i się niezle rozbudził no i cycek pare razy tez był ale rano poleżałam z Marcelkiem a Artur siedział z Alankiem u niego w pokoju byśmy mogli podrzemac.:tak:
Dziś na obiadek pieczona kaczuszka buraczki i ziemniaczki,nie jest to hamburger na którego mam ślinotok ale i tak nieżle jak przy mojej diecie.

no nieeeeeeeee
hamburgery są beeeeeeeeeeeeeeeeeee

awersja heh no żebyś wiedziala heh teściowa nie żyje od 6 lat, m ma 9 rodzeństwa w wieku od 12 do 28 lat i co roku Wigilia jest u Tescia, w tym roku bylo 3 wnukow moi 17.08.2008 i 12.09.2012 i jednej Siostry Corka z 21.08.2008, teraz dwojka urodzi się w marcu, i trzecie latem czyli na przyszłe święta bedzie 6 wnukow

Doloress no i co ja poradzę że mam zachciewaje jak baba w ciąży na burgera zee seremm z m,ca .Ja nie jestem fanką takiego żarła, ale tak za mną chodzi ta buła ostatnio odkąd reklame w telewizji zobaczyłam:-D.
Synu dziś naprawde maruda ,złości się przy cycu zasnąc nie może, teraz padł,dziąsełka posmarowałam i nic nie dało,pocieszam sie że to może ten skok co go tu sporo dzieci teraz przechodzi.
A ja po obiadku poleguje i słucham sobie Jeżowskiej.A to lubię szczególnie.
Majka Jeżowska - Na raz na dwa - YouTube

reklama
Doradzcie, pomóżcie proszę...
Jaś dziś droga noc był niespokojny. Kolke bardzo silna miał. Nawet masazyk czy ćwiczenia nóżek nie pomogły z pół godz go nosilam zanim sie uspokoil by moc maszyn zrobić i potem nakarmic. Dziś w dzień też niepokój. Leżeć, siedzieć na plecach brzuchu nie. W dodatku ma jakąś kupkę z białymi grudkami. Słychać też w brzuszku jakby burczenie przy baczkach i ma twardy brzuszek. Dopiero jutro do lekarza idę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry