Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a do tego Nacik wymaga opieki nonstopowej, więc przytyję moze jak mała skonczy 2 latka 

Palma łap! Sernik z mlekiem kokosowym na spodzie z brownes z białą czekoladą :-)
A i nie to,że chcę Cię wkurzyć,ale Kac to czasem godzinę w bujaku na stole posiedzi![]()
![]()

i meza!!!
chyba ktorys z trzech kroli nas odwiedzil

ja nie moglam uwierzyc!! on moze przez 3 miesiace przespal ze dwa razy 3godz a tu byly nawet 4
poszlam pod prysznic a ten umyl naczynia,poskladal pranie i zrobil jajecznice 
ja pierdziele tyle dobrego na raz??
Ja swojemu tez pokazalam to on zaczal kombinowac kiedy moge wygospodarowac te 45 minut bo on pozno wraca a syn mnie denerwuje jak z mala siedzi. W zaleznosci od humorku albo sie nia dobrze zajmnie albo sprawia ze mala ciagle kweka.Mnie to wtedy denerwuje i ja biore a jego w diably sle.nie ma to jak doping męża w odchudzaniu...
mówię do mojego M c=kochanie zaczynam ćwiczyć i pokazuje mu ciałko Ewy Chodakowkiej... mowie, że chce mieć taki brzuch...na co mój mąż "i tak nie będziesz tak wyglądala" na co mu powiedziałam, że "żebyś wiedział a potem bedziesz się patrzył i ślinił na moje cialo a bedziesz mógł tylko pomarzyć" wsparcie cudne, ale to mnie zmobilizowąlo do tego, żeby zrobic mu na złość...a że jestem uparta...
Martusia a czy Ty jeszcze piersią karmisz? bo jak tak to te dodatkowe kg mogą być spowodowane karmieniem - niestety są kobiety, które przez karmienie bardzo tyją.