reklama

wrzesień 2012 ;)

hejo :)

cos ucichlo nam troche jak Axy nie ma :P
Future dzieci sa wtedy najszczesliwsze jak sa najbrudniejsze co tam pralka wypierze woda umyje ;)
Stokrotka zdrowka mnie jeszcze trzyma kaszel a zaczelo sie tak samo jak u Ciebie.

wszystkiego naj dla naszych solenizantow i dla Emila Axy :)

moj szkrab tak sie dzis rozgadal chcialam nagrac ale ja z telefonem a on milknie... i spryciarz jeden - myslalam ze zasnal mi na klacie a on lape do paszczy i tv odbity w lustrze ogladal :-D:-D i lapie wszystko co ma pod reka lacznie z moja twarza wlosami itp i szczypie :-pnapstrykalam mu zdjec zaraz wstawie.

reklama
martusia i moj gada i gada,a jak biore kamere, to się zapatruje w nią (bo jest czerwona) i milknie haha. juz kilka razy. a jak cos mi się uda nagrac, to tylko z zaskoczenia i jak mnie nie widzi ;)

ja bylam drugi raz na spacerze wieczorkiem, żeby Hesia polatała po śniegu, bo nieznośna była i Gucia zaczeła bić. wzieła łapkę na muchy i chlast małego po głowie. nie wiem co się z nią dzieje,a le ta paskudna pora roku nie daje nam możliwości siedzenia na dworze....czekam z utęsknieniem na wiosne. chociaz lubie zime. no ale z dziecmi godzinka, połtorej i do domu. a wiosną to heja. picie, jedzenie do woza i idziem w Polske ;)
już czekam bardzo ciepełka...

czesc dziewczynki
przepraszam za nieobecność
ale wczoraj maż jechał do szpitala z Adusiem ma siną mosznę i nie wiadomo co to...
odesłali nas ze szpitala i jutro idziemy do pediatry wykluczyli prolemy z jąderkami, ale nic nie powiedzieli nt przepukliny i zapalenia moszny a sinienie się powiększa...
także czasu na BB brak wybaczcie:*

Rysia no jak nie urok.... mam nadzieję, że to nic poważnego!
Martusia Kochana, to miłe, że tak za mną tęsknisz:-D Malutki cudny i macha pytkami jak Adi!
Tygrysek ale jazda na tych sankach! Sama bym pojechała:-D
Merlin Krzyś słodziaczek, i jaki ma śliczny truskafffkowy śliniaczek:-)
Pauline Layla cudna, i nie omieszkałam zauważyć, jak ją pięknie ubierasz:-)
Moja Ada już od świąt zmienia garderobę z nocnej piżamowej, na dzienną z tym że najbardziej ją lubię w rajstopkach, bodziaczku, i ładnej bluzeczce. W pajacu już w dzień panna się nie pokazuje.
Kaci juto o 8 ma ciachu, ciachu, trzymajcie kciuki kochane, najbardziej boję się tej narkozy!
Mam plan co kupię Adi na Wielkanoc http://allegro.pl/suchy-basen-namiot-200-pileczek-kojec-z-pileczkami-i2946099257.html:-)
A Ayni gdzie:cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry