reklama

wrzesień 2012 ;)

PATRYSIA ależ cudowne maluszki! :D Całkiem niedawno nasz takie były :) A jak sobie mamusia radzi z takim podwójnym szczęściem? :happy2:
RISIA ojej... zdrówka dla maluszka!!!
AYNI &&&&&

Nie dam rady was nadrobić, niestety... czwartek-piątek zakuwanie, cały weekend w szkole. Wczoraj wieczorem padłam na twarz... :baffled: Sieczka z mózgu :nerd: już chyba za stara na to jestem ha ha ha ;-):-p

Dziękuję w imieniu Zuzi za wszystkie życzenia z okazji 5 miesięcy - za miesiąc "okrągły" jubileusz :-D:cool2:

Dobrego dnia!

reklama
Na dniu jest dobrze gorzej w nocy tzn.Sylwuś śpioszek spokojny jest ale Kajutka daje w nocy popalić...M jej pomaga na szczescie ;))

moja głowa ałaaaaaaaaaaa

patrysia - mi tez sie nie chce, ale wychodzę. i z Hesią wychodziłam, a też malutki wcześniaczek, ale dzieki temu mi nie chorują tfu tfu......

Dzień Dobry
U nas nocka jako tako .... spał ale przez sen marudził ogólnie od wczoraj mrukliwy jest i nie wiem do końca czy przez wątróbkę którą ja zjadłam czy przez marchewkę.
Jesteśmy już zapisani na poradę żywieniową na piątek :tak: mam nadzieję ze sie nie zawiodę.

Hallo Kochane!
Kaci już po operacji jest w pokoju. Jeszce się nie obudził. Rano nakleiłam mu plastry Emla bo dali i kazali, i M mówił, że nawet nie poczuł, że wenflon zakładała:szok: A w PL dziewczyny mówiły, że nie działa?
Po głupim jasiu M mówił, że miał taki odlot, że się chichrał i mu się barrrrdzo podobało.

Axa to fajnie że wszystko sprawnie poszło:tak:Pisz nam tu szybko jak tylko się obudzi.

My ze spacerku powróciliśmy,dzis tylko 30 min bo nam zimno w poliki z Alankiem było a do tego momentami zimny wiatr wiał.Dla Marcelka akurat bo on i tak tylko po 30 min śpi:tak:
Alankowi pokazywałam ślady zająca i chciał mnie do lasu zaciągnąc żeby go złapac bo on go chce:-D Musiałam się nieźle natłumaczyc co by dał zającowi święty spokój :tak:

reklama
TYGRYSKU ja ;)zabawa na całego z kuligem :))
AXARAI będzie dobrze :))Adusia mała baletnica :))z Kacperkiem słodko :))
MARTUSIA Marcelek wczoraj u mamy taką małpą/gorylem zafascynowany był hehe
FUTURE hehe i fajno a co :D hehe ale syncio zajada :))
MERLIN i tu również zajada fajnie synuś :))
TAYCIA jakie oczka słodkie :))
VERITA oj oj bałabym się...
PAULINE modelka mała :))
STOKROTKA super się bawi synuś :))
FASOLKA jak Patusia słodko zerka :))

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry