reklama

wrzesień 2012 ;)

Axa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro,będzie dobrze:tak:
Rysiu ojejku co to się u Was ciągle dzieje.Z jednego nie wyjdziecie a już następne dziadostwo się przyplącze:-(Tulam Cię mocno i siły siły i jeszcze raz siły bo tego musisz teraz miec najwięcej.Mam nadzieje że to pasmo chorób w końcu was opuści.Dużo zdrówka dla całej rodzinki.

A u nas wszystko dobrze.Dobranoc Wrześniówki:-)

reklama
Wyszopingowałam się w topsecret i idę spać :)
dobranoc :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

hahaha ja też chyba zaatakowała nas ta sama skuteczna reklama :-D boszsz a jak sie na forum pokażemy tak samo ubrane :-p;-)

Rysia no jak nie urok.... mam nadzieję, że to nic poważnego!
Martusia Kochana, to miłe, że tak za mną tęsknisz:-D Malutki cudny i macha pytkami jak Adi!
Tygrysek ale jazda na tych sankach! Sama bym pojechała:-D
Merlin Krzyś słodziaczek, i jaki ma śliczny truskafffkowy śliniaczek:-)
Pauline Layla cudna, i nie omieszkałam zauważyć, jak ją pięknie ubierasz:-)
Moja Ada już od świąt zmienia garderobę z nocnej piżamowej, na dzienną z tym że najbardziej ją lubię w rajstopkach, bodziaczku, i ładnej bluzeczce. W pajacu już w dzień panna się nie pokazuje.
Kaci juto o 8 ma ciachu, ciachu, trzymajcie kciuki kochane, najbardziej boję się tej narkozy!
Mam plan co kupię Adi na Wielkanoc http://allegro.pl/suchy-basen-namiot-200-pileczek-kojec-z-pileczkami-i2946099257.html:-)
A Ayni gdzie:cool2:

A dziękujemy mamy calą serię takich śliniaczków :tak: Axa ja dokładnie to samo chciałam kupić Krzysiowi ! Tylko ja myślałam o jakimś dmuchanym basenie i do tego dokupić piłeczki i żeby na lato było to troszkę wody tam wlać :-p o takie cuś BASEN GWIAZDKA - KOJEC Pompowane Dno INTEX 57428 (2905084404) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
BASEN BRODZIK ŻABKA =INTEX= DASZEK MIĘKKIE DNO (2924093467) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

czesc dziewczynki
przepraszam za nieobecność
ale wczoraj maż jechał do szpitala z Adusiem ma siną mosznę i nie wiadomo co to...
odesłali nas ze szpitala i jutro idziemy do pediatry wykluczyli prolemy z jąderkami, ale nic nie powiedzieli nt przepukliny i zapalenia moszny a sinienie się powiększa...
także czasu na BB brak wybaczcie:*

Trzymajcie się zdrowo !

Dobrryyyy

Ja nad micha zieleniny z tunczykiem i chlebem - deska i wybieram sie na mam nadzieje juz ostatnie pranie mozgu... Dzis juz mam z kierownikiem departamentu i jego zastepca, wiec to juz chyba ostatni etap, mam nadzieje, ze mi dobrze pojdzie co bym na darmo z rana w taka zimnice sie nie pchala. A zimnoooooooo :shocked2:

Noc okropna, maz prychal, kichal, kaszlal...

No nic, wroce, to napisze.

Ciao!

reklama
WITAM:)

Zdrówka potrzebującym :)Dominiś dobrze tyle ze katar jest i Alanek też ma...

U mamy gościnka i siostry udana:))

BLIŹNIAKI CUDEŃKO!!Takie alenstwa no ropływac się mozna nad nimi :)))zaraz fotke wrzuce :))

AXA oby wszyskto dobrze było &&&
RISIA zdrówka:((ojejku biedactwo :((
FUTURE i ja chcę tego ciepła!!też mnie wkurza to ubieranie dzieci :/i ja np.tak nie wychodze na dwó bo gdzie w te śniegi z wóziem z Alankiem no nie chce m i się najzwyczajnie :/a tak jak piszesz az człowiekowi sie chce wyjść w ciepłą pogode :))

AXARAI dla Emila:)

PALINE

Z Kajusią i Sylwusiem:))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry