D
Doloress
Gość
hesia miala rano gorączkę znow. ale nic wiecej nie ma. nie wiem cos ię dzieje. leki jej zbijają. i żywczyk. nie wiem czy nie dzwonic do lekarza. ale jej nic nie jest kompletnie. ani gardlo, ani kaszel.
ej a ile wasze dzieci ważą?? Gucio duzo waży?
zdrówka życzę
moja malutka ma 6000
dobryyyy , my po sniadanku a nawet juz po drugim, dzis mnie na porzadki wzielo bo dziecko jakies spokojniejsze, bardziej okielznane :-) spi sobie na hustawce
Ja bym sie chetnie wybrala z malym na spacer, ale wiecie, troche sniegu autka rozjezdzily, a tam , gdzie lubie chodzic, to samochody nie jezdza wiec zaspy![]()
No nic, moze jego ciuszki przebiore znow
ja też chciałam iść na spacer, ale Zuzia marudna i -7
ech
hej
boze bylo strasznie... najpierw nie mogly znalezc zylki, pozniej krew nie leciala w ogole az w koncu wziely z glowki i z raczki lewej. Oli bardzo plakal a ja razem z nim. wziely sie do pobierania krwi z glowki ja wyszlam no bo nie moglam no. pozniej malz wyszedl. oddaly nam malego na wpol spiaceo z placzu.... wyniki beda za 24h a poziom wit d za 20dnipoki co nie wprowadzam kaszek bo tam jest wit D (mniej niz w mleku ale jest) no i skoro wyniki za 20 dni to raczej w 5 mscu tak jak schemat przewiduje zaczne mu wprowadzac chyba ze lekarz pozwoli.
ale strasznie mi ciezko bylo jak moj skarbek tam plakal a ja za drzwiami bo bym zeszla... a w ogole nocka do doopy.
Martusia tulam
nie przejmuj się głupim gadaniem innych
jesteś najwspanialszą mamą na świecie dla swojego dziecka i koniec kropka
i nie musisz się przed nikim tłumaczyć
Ryba na szczescie nie jestem jedyna w takim odbieraniu Twojej osoby... chociaż to by dalo troszeczke do myślenia co?
zresztą nie będę sie z Tobą w słowne potyczki bawila bo nie mam na to ani ochoty ani czasu a i tak wiemy przecież, ze Ty ogólnie na każdy temat masz już gotową odpowiedź... a my jesteśmy mało doświadczone bo przecież nie czytamy tylu artykułów co Ty... Bardzo przemyślałam swoje wypowiedzi bo Twoje wyjątkowo mnie irytują... i chyba nie tylko mnie...
Ryba, niestety ale i ja muszę przyznać dziewczynom rację. *Martusia* ma już wystarczająco zmartwień na głowie i w tym wypadku taktem było by po prostu ugryźć się w język niż jeszcze dodatkowo przysparzać jej zmartwień... trochę empatii.![]()
no to ja mam takie same zdanie jak dziewczyny
Ryba zlituj się
zastanów się ty kobieto z 5 razy nim coś do kogoś napiszesz

,