reklama

wrzesień 2012 ;)

hesia miala rano gorączkę znow. ale nic wiecej nie ma. nie wiem cos ię dzieje. leki jej zbijają. i żywczyk. nie wiem czy nie dzwonic do lekarza. ale jej nic nie jest kompletnie. ani gardlo, ani kaszel.

ej a ile wasze dzieci ważą?? Gucio duzo waży?

zdrówka życzę
moja malutka ma 6000

dobryyyy , my po sniadanku a nawet juz po drugim, dzis mnie na porzadki wzielo bo dziecko jakies spokojniejsze, bardziej okielznane :-) spi sobie na hustawce

Ja bym sie chetnie wybrala z malym na spacer, ale wiecie, troche sniegu autka rozjezdzily, a tam , gdzie lubie chodzic, to samochody nie jezdza wiec zaspy :rofl2:

No nic, moze jego ciuszki przebiore znow

ja też chciałam iść na spacer, ale Zuzia marudna i -7
ech

hej

boze bylo strasznie... najpierw nie mogly znalezc zylki, pozniej krew nie leciala w ogole az w koncu wziely z glowki i z raczki lewej. Oli bardzo plakal a ja razem z nim. wziely sie do pobierania krwi z glowki ja wyszlam no bo nie moglam no. pozniej malz wyszedl. oddaly nam malego na wpol spiaceo z placzu.... wyniki beda za 24h a poziom wit d za 20dni :szok::szok: poki co nie wprowadzam kaszek bo tam jest wit D (mniej niz w mleku ale jest) no i skoro wyniki za 20 dni to raczej w 5 mscu tak jak schemat przewiduje zaczne mu wprowadzac chyba ze lekarz pozwoli.

ale strasznie mi ciezko bylo jak moj skarbek tam plakal a ja za drzwiami bo bym zeszla... a w ogole nocka do doopy.

Martusia tulam
nie przejmuj się głupim gadaniem innych
jesteś najwspanialszą mamą na świecie dla swojego dziecka i koniec kropka
i nie musisz się przed nikim tłumaczyć

Ryba na szczescie nie jestem jedyna w takim odbieraniu Twojej osoby... chociaż to by dalo troszeczke do myślenia co?
zresztą nie będę sie z Tobą w słowne potyczki bawila bo nie mam na to ani ochoty ani czasu a i tak wiemy przecież, ze Ty ogólnie na każdy temat masz już gotową odpowiedź... a my jesteśmy mało doświadczone bo przecież nie czytamy tylu artykułów co Ty... Bardzo przemyślałam swoje wypowiedzi bo Twoje wyjątkowo mnie irytują... i chyba nie tylko mnie...

Ryba, niestety ale i ja muszę przyznać dziewczynom rację. *Martusia* ma już wystarczająco zmartwień na głowie i w tym wypadku taktem było by po prostu ugryźć się w język niż jeszcze dodatkowo przysparzać jej zmartwień... trochę empatii. :dry:

no to ja mam takie same zdanie jak dziewczyny
Ryba zlituj się
zastanów się ty kobieto z 5 razy nim coś do kogoś napiszesz :sorry2:

reklama
Risia kuchnia indyjska dobra, pracowalam z hindusami to sie duzo od nich nauczylam, bylam blisko z jedna i wiesz co ona mi powiedziala? ze sama korzysta z youtube jak chce gotowac bo u niej mama gotuje :-D,
Wiecie mysle ze chyba nasze dzieci maja jakis bunt na spanie bo moja juz od tyg? budzi sie w nocy co 2 godziny, nawet nie je duzo ,cmoka i idzie spac. Czekam az minie bo juz mnie to wykancza.

Verita natchnij mnie jakims przepisem dobrym :) co do dzieci wg mnie to taki etap widze po Adusiu najpierw spał calymi dniami teraz juz mniej a potem ograniczy sie do 1-2 drzemek :)

ryba ja Cie nawet i na swój sposób lubię ale naprawdę ugryź Ty się czasem w język albo w klawiaturę nim coś napiszesz,czasem warto pomyśleć co poczuje druga osoba nim coś napiszemy
future zdrówka
martusia tule, dla Ciebie (tekst piosenki)
Nie daj się
ludzie niech swoje myślą
Nie daj się
Z diabłem do piekła wyślą
Nie daj się
Warto być zawsze tylko sobą
patrysia masz jakieś fotki i filmy z występu Domisia dawaj!
Merlin &&& żeby brzusio nie bolał
RiSiA co to za avatar :szok:, współczuje sytuacji z kp
monaliza zdrowka

Zdrówka potrzebujacym!!

DZIEWCZYNA siostrzyczka dzielna:))a Julianek jak opatulony fajnie :D
PALEMKO oby więcje chwil gdzie Nataszka sobie lezy :))
VERITA no prosze jak pluszaczek się spodobał :))
MARTUSIA wow jakie niebieskie oczka!!sliczne:))
AWERSJA hehe Antosia jaka zadowolona :))
TYGRYSKU ale masz pomocnice:)widac ze Oliwka lubi bardzo śpiewac :))a Jasiu jakie ma legowisko :))

EDIT:Tak się zastanawiam czemu na you tube gorszej jakości wyszły filmiki niż są?hmm...TYGRYSKU u ciebie też tak jest?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ryba wiesz co Ci powiem? ja szczerze to chrzanie Twoje wypowiedzi i pouczanie innych dopoki sie nie przyczepilas do mnie. Twoje wypowiedzi chocby o kp sa naprawde tak napastliwe a przy tym nie wiem plyta Ci sie skonczyla? nie wiem moze Ty sie takim atakowaniem kazdego dowartosciowujesz? powiedz szczerze jak to z Toba jest? a juz w ogole te Twoje pozal sie Boze artykuliki... dziecka nie nakarmisz inaczej bo tego Twoj artykul/schemat nie przewiduje? mezowi inaczej podasz obiad bo tak nalezy wedlug nowoczesnych standardow? smieszne i smutne. powiem Ci szczerze ze gdybys przeszla tyle co ja od 36 tygodnia ciazy do 3 doby po porodzie moze bylabys inna nie taka jak jestes ze tylko potrafisz przyjsc pogryzc osadzic z gory i pojsc zostawiajac smrod. czekam na taka okazje zeby Cie kopnieto w dupsko dla obudzenia sie. i jak narazie mam za duzo zmartwien na glowie zeby sie jeszcze Toba przejmowac. pozdrawiam goraco srodkowym :*

Future ja Ciebie tez. przeciez sie nie ukrywamy nie? <3 zdrowka dla Hesiulka :)
Tygrysku lubie to :) dziekuje:)
Bebe dziekuje ;)
Patrysia troszke flesz blysnal ;)
Axa gdzie zniknelas? cos sie dzieje? :(

dziekuje wszystkim ciociom forumowym z wsparcie i otuche wiele to znaczy mimo ze tylko internet... Oliwek przesyla Wam obslinionego calusa! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry