D
Doloress
Gość
Tygrysek, Stokrotka aż się wzruszyłam z rana
a ja to jestem twarda jak skała więc
trudno mnie wzruszyć ;-)
popatrzcie jaka zima jest piękna
Zobacz załącznik 533548
Zobacz załącznik 533549
dzięki za przepis
idę poczytać
ja z Zuzolą robię tak, że ją kładę i wychodzę z pokoju
trochę postęka i pokwęka - nie płacze
ja od czasu do czasu zaglądam
i zasypia
a co do teściowej to takie wychowanie dawne
jak dziecko nie chce jeść albo się nie drze w niebogłosy to nie karmić bo po co

i pewnie maluszek tęsknił za mamusią
dobrze że wszystko ok
a co do mieszkania
ja mam cudowną mamę, a nie chciałabym blisko niej mieszkać
ciągle sobie powtarzam nie martw się tyle, bo cię wszamią motylę

też was kocham
:-)
tulam cię Tygrysku
ojojoj - będzie dobrze - musi być
a ja to jestem twarda jak skała więc
trudno mnie wzruszyć ;-)
popatrzcie jaka zima jest piękna
Zobacz załącznik 533548
Zobacz załącznik 533549
Wczoraj Krzyś poszedł spać o 1 w nocy tym razem i także od 21 odkładałam go do łóżeczka co 15dziś zostawiam go w spokoju właśnie próbuje siadać huśtając sie na huśtawce ... może sie zmęczy i pójdzie spać
Pojechaliśmy dziś oglądać spacerówki i tak na prawdę dwie mi sie spodobały najbardziej bo były bardzo lekkie i super sie składały pokaże wam na wyprawowym... Później mężu wrócił do domu z Krzysiem a ja zostałam na jazdy które mi bardzo dobrze idą i jestem pozytywnie naładowana do tego wszystkiego
![]()
Wkurzyłam sie na męża bo zostawiłam mu w domu kaszkę z ugotowaną gruszką i mleczko w proszku do zalania... powiedziałam żeby najpierw zaczą od kaszki ... i wyobraźcie sobie ze Krzyś nie chciał jeść kaszki więc on już nic mu nie dał do jedzeniai tak był głodny aż do mojego przyjścia kiedy to zjadł kaszkę
po prostu ani nie spróbował drugi raz ani nie pomyślał zeby mu dac mleczko do picia
ja po prostu nie mogę .... Krzyś co prawda nie płakał jak przyszłam raczej miał dobry humor no ale ... Jak poszłam ostatnio w sobotę na jazdy i zostawiłam z teściową też nie chciał pic mleczka i ta też nie podala mu drugi raz. Ja nie wiem przecież to logiczne że jak dziecko nie chce to trzeba spróbować za jakiś czas a nie trzymać na głodniaka 5 godzin :-(
ps. zrobiłam mleko owsiane z tego przepisu jest pyszne i zapychające tylko jakieś gęste mi wyszło chyba tzreba więcej wody dodawać Jak zrobić mleko owsiane?
dzięki za przepis
idę poczytać
ja z Zuzolą robię tak, że ją kładę i wychodzę z pokoju
trochę postęka i pokwęka - nie płacze
ja od czasu do czasu zaglądam
i zasypia
a co do teściowej to takie wychowanie dawne
jak dziecko nie chce jeść albo się nie drze w niebogłosy to nie karmić bo po co

i pewnie maluszek tęsknił za mamusią
Merlin wlasnie czytalam o kupkach i wyczytalam ze ok
ja patrzac na zachowanie mojej matki wczesniej a zwlaszcza teraz jak juz jest niunio i jak bylam w ciazy to dziekuje swojemu rozumkowi za to ze nie sprzedalam mieszkania bo chyba teraz wolalabym spac w kartonach niz mieszkac z nia.
dobrze że wszystko ok
a co do mieszkania
ja mam cudowną mamę, a nie chciałabym blisko niej mieszkać
my Cie kochamy nie martw się ;-)
ciągle sobie powtarzam nie martw się tyle, bo cię wszamią motylę

też was kocham

:-)
Doloress ja Cie kocham ;-)
jutro będę pozno raczej musze isc z malym caaaaly kawal w takim mrozie do przedszkola na dzien babci i dziadka bo nikogo nie bedzie, no moze tesc, bo moi chorzy
dola mam jak row marianski czy jak to sie tam nazywa ale... to ciezki temat, ktory juz zawsze bedzie wracal we mnie do konca zycia eh ciezko mi chyba lezki dzis spadna
buziaki
tulam cię Tygrysku
ojojoj - będzie dobrze - musi być
dziś zostawiam go w spokoju właśnie próbuje siadać huśtając sie na huśtawce ... może sie zmęczy i pójdzie spać
i tak był głodny aż do mojego przyjścia kiedy to zjadł kaszkę
po prostu ani nie spróbował drugi raz ani nie pomyślał zeby mu dac mleczko do picia
ja po prostu nie mogę .... Krzyś co prawda nie płakał jak przyszłam raczej miał dobry humor no ale ... Jak poszłam ostatnio w sobotę na jazdy i zostawiłam z teściową też nie chciał pic mleczka i ta też nie podala mu drugi raz. Ja nie wiem przecież to logiczne że jak dziecko nie chce to trzeba spróbować za jakiś czas a nie trzymać na głodniaka 5 godzin :-(