Nyna zjadła 160 kaszki jabłkowej 

i chciała więcej ( ona jeszcze w swym życiu nigdy tyle naraz nie pożarła ) ululałam ją
smacznie śpi
))) a ja się lansuje prze lapkiem z lampką wina ;-) i jest mi taaaaaaak dobrze;-)

tygrysie - mi to na hemoroidka wygląda ? mnie niestety też taki jeden męczy od porodu
awersja - jest światełko
)))
martusia , mafu, future - z nyną jest juz coraz lepiej ( dorośleje mi dziewczyna ) ale i tak jest bardzo żywa , mój mały żywczyk. Najważniejsze, że jest poprawa
A teraz lece na zakupowy
))))
ciaoooo

i chciała więcej ( ona jeszcze w swym życiu nigdy tyle naraz nie pożarła ) ululałam ją 

tygrysie - mi to na hemoroidka wygląda ? mnie niestety też taki jeden męczy od porodu
awersja - jest światełko
martusia , mafu, future - z nyną jest juz coraz lepiej ( dorośleje mi dziewczyna ) ale i tak jest bardzo żywa , mój mały żywczyk. Najważniejsze, że jest poprawa
A teraz lece na zakupowy
ciaoooo

No ale w dalszym ciągu namawia mojego K żebyśmy się do nich przeprowadzili, a teraz to go na litość bierze...
Nie wspomnę nawet, że mnie o zdanie nikt nie pyta...
to jest akurat dobra wiadomość
bo nigdy jej nie lubiłam, za to jak traktowała mojego brata. Problem polega na tym, że mieszkają razem i żadne nie ma zamiaru się wyprowadzić...no i mają wspólne konto