reklama

wrzesień 2012 ;)

Monaliza najlepszego
Tygrysku a moze hemoroidy masz?
Bebe napisze ci jedno u siebie w domu ty reguly ustanawiasz a u tesciow bedziesz musiala sie podporzadkowac i nie bedzie zamkniecia drzwi jak u siebie. Rozumiem sprawy finansowe czyli przyszly przepis domu ale zycie jest jedno i nie warto sie meczyc dla kawalka muru.

reklama
Verita masz rację, mi na tym domu nie zależy bo to takie zadupie, że nawet zasięgu nie ma, no i wszędzie daleko:-p i to kolejny powód dla którego nie chcę tam iść....

Monaliza 100 lat, musiałam nie doczytać!:tak: Wszystkiego najnajnaj z okazji 18 urodzin;-):-)

witam się z Wami :)
Mam chwilkę, Nati oglada Teletuby:tak: i piszczyyyyyyy głośnoooooo :)))

Jeszcze 30 minut i kąpankoooo, a potem kaszkaaaa jabłkowa i spankoooooo ....... i mam wieczór wollllllllny :-D:-D:-D:-D

I wiecie co ?????????????????????

moja nyna lezy już 15 minut sama na podłodze :szok::szok::szok::-D:-D co prawda jest blisko mnie, muszę co chwilkę jej odpowiedzieć, ale nie muszę nosić :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

i nawet w łóżeczku dzis chyba z 30 min poleżała :-):-) (oczywiscie przez te 30 min stałam nad nią i gadałam ) ele dla mnie to i tak postęp, więc się chwalę:)))):tak:;-):-)

Jak ululam małą , to wpadnę potem na wątek zakupowy, pochwalę się co zakupiliśmy nynce :)))) tymczasem burym lasem ..... spadam ;-)

Patrysia moze glupio ale sie upomne:Poprosze o panow ze swieczkami :) Obiecalas :-D:-D:-D:-D:-D:-D
Monaliza
wszystkiego najlepszego w dniu urodzin :-D

Patrysia
ja też się będę upominać o jakiegoś seksi samca 25 stycznia

witam się z Wami :)
Mam chwilkę, Nati oglada Teletuby:tak: i piszczyyyyyyy głośnoooooo :)))

Jeszcze 30 minut i kąpankoooo, a potem kaszkaaaa jabłkowa i spankoooooo ....... i mam wieczór wollllllllny :-D:-D:-D:-D

I wiecie co ?????????????????????

moja nyna lezy już 15 minut sama na podłodze :szok::szok::szok::-D:-D co prawda jest blisko mnie, muszę co chwilkę jej odpowiedzieć, ale nie muszę nosić :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

i nawet w łóżeczku dzis chyba z 30 min poleżała :-):-) (oczywiscie przez te 30 min stałam nad nią i gadałam ) ele dla mnie to i tak postęp, więc się chwalę:)))):tak:;-):-)

Jak ululam małą , to wpadnę potem na wątek zakupowy, pochwalę się co zakupiliśmy nynce :)))) tymczasem burym lasem ..... spadam ;-)
Palma naga ;-)
Gratki sukcesu z młodą
Czyli jest światełko w tunelu, że będzie lepiej a nie tylko rączki, rączki

Bebe- Ja Ci powiem, że nam nieraz cięzko się z moimi rodzicami mieszka...bo wiadomo..nie uniknie sie wtrącania. Ale wiem że mogę mamie czy tacie powiedzieć to co chce i się nie obrażą. A mieszkania z tesciem sobie niewyobrażam..bo choć bardzo fajny z niego mężczyzna taki ludzki to jednka wiadomo że kłótni byśmy nie unikneli..

Gratuluje udanych testów!:-):-):-D- a nie dawno to kazda pewnie marzyła zobaczyć te dwie tłuste krechy :-):-D
Monaliza- a to Ci niespodziankę sprezentował M. Super:-)
Palma- No to może Nati wreszcie zrozumiała że pora dać rodzicielce nieco odpocząć?:-) To nie zapomnij się pochwalić:-)

Artur ostatnio doszedł do perfekcji w obracaniu się z plecków na brzuch i na odwrót..nigdzie go teraz samego nie mogę zostawić nawet na macie jak na podłodze leży bo zaraz jest na dywanie:-D A dzis jak go do niej położyłam to odwrócił się zaraz na brzuch i znowu na plecy wyglądało to tak jakby się turlał:-D Tylko gorzej z zakończeniem akrobacji bo oczywiście na dywanie wylądował i głową puknął ale chyba nie za mocno bo nawet nie poczuł.

reklama
martus o takie o

KRZESEŁKO CHICCO POLLY 2W1 2013 + Super gratis zab (2944372128) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

tylko to jest nowa kolekcja i nie mam mojego fasonu. my mamy juz fotelik 2 lata, ale generalnie jest jak nowy. ale zajmuje mnóstwo miejsca.
i niby od 6 miesiecy, a gucia kładłam na leżąco jak miał miesiac. tylko kocyk podkładałam. Jest stabilne i wygodne, duze siedzisko...ale teraz bym kupowała inne. to Hesia dostała na chrzciny od mamy chrzestnej.

a my byliśmy na szczepieniu, wszystko dobrze, maly nawet nie zapłakał. ciesze sie. teraz tez nie ma ani sladu, mam nadzieje, ze i w nocy bedzie dobrze ;) zaraz kąpanko, chwila zabawy jedzonko i nyny. dzis sama się chyba zapakuję do wyra wczesniej.

palma - widzę, ze u was coraz lepiej ;***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry