Merlin_
Fanka BB :)
Wczoraj Krzyś poszedł spać o 1 w nocy tym razem i także od 21 odkładałam go do łóżeczka co 15
dziś zostawiam go w spokoju właśnie próbuje siadać huśtając sie na huśtawce ... może sie zmęczy i pójdzie spać 
Pojechaliśmy dziś oglądać spacerówki i tak na prawdę dwie mi sie spodobały najbardziej bo były bardzo lekkie i super sie składały pokaże wam na wyprawowym
... Później mężu wrócił do domu z Krzysiem a ja zostałam na jazdy które mi bardzo dobrze idą i jestem pozytywnie naładowana do tego wszystkiego
Wkurzyłam sie na męża bo zostawiłam mu w domu kaszkę z ugotowaną gruszką i mleczko w proszku do zalania... powiedziałam żeby najpierw zaczą od kaszki ... i wyobraźcie sobie ze Krzyś nie chciał jeść kaszki więc on już nic mu nie dał do jedzenia
i tak był głodny aż do mojego przyjścia kiedy to zjadł kaszkę
po prostu ani nie spróbował drugi raz ani nie pomyślał zeby mu dac mleczko do picia
ja po prostu nie mogę .... Krzyś co prawda nie płakał jak przyszłam raczej miał dobry humor no ale ... Jak poszłam ostatnio w sobotę na jazdy i zostawiłam z teściową też nie chciał pic mleczka i ta też nie podala mu drugi raz. Ja nie wiem przecież to logiczne że jak dziecko nie chce to trzeba spróbować za jakiś czas a nie trzymać na głodniaka 5 godzin :-(
ps. zrobiłam mleko owsiane z tego przepisu jest pyszne i zapychające tylko jakieś gęste mi wyszło chyba tzreba więcej wody dodawać http://pinkcake.blox.pl/2012/03/Jak-zrobic-mleko-owsiane.html
dziś zostawiam go w spokoju właśnie próbuje siadać huśtając sie na huśtawce ... może sie zmęczy i pójdzie spać 
Pojechaliśmy dziś oglądać spacerówki i tak na prawdę dwie mi sie spodobały najbardziej bo były bardzo lekkie i super sie składały pokaże wam na wyprawowym
... Później mężu wrócił do domu z Krzysiem a ja zostałam na jazdy które mi bardzo dobrze idą i jestem pozytywnie naładowana do tego wszystkiego
Wkurzyłam sie na męża bo zostawiłam mu w domu kaszkę z ugotowaną gruszką i mleczko w proszku do zalania... powiedziałam żeby najpierw zaczą od kaszki ... i wyobraźcie sobie ze Krzyś nie chciał jeść kaszki więc on już nic mu nie dał do jedzenia
i tak był głodny aż do mojego przyjścia kiedy to zjadł kaszkę
po prostu ani nie spróbował drugi raz ani nie pomyślał zeby mu dac mleczko do picia
ja po prostu nie mogę .... Krzyś co prawda nie płakał jak przyszłam raczej miał dobry humor no ale ... Jak poszłam ostatnio w sobotę na jazdy i zostawiłam z teściową też nie chciał pic mleczka i ta też nie podala mu drugi raz. Ja nie wiem przecież to logiczne że jak dziecko nie chce to trzeba spróbować za jakiś czas a nie trzymać na głodniaka 5 godzin :-(ps. zrobiłam mleko owsiane z tego przepisu jest pyszne i zapychające tylko jakieś gęste mi wyszło chyba tzreba więcej wody dodawać http://pinkcake.blox.pl/2012/03/Jak-zrobic-mleko-owsiane.html
Ostatnia edycja:
bylam na lowach w lumpie oczywiscie nakupilam kilka ciuszkow dla mojego szkraba,wrocilysmy i wypilysmy piwko

prababcia powiedziała Zuzi, że jest gruba
sama nie wiem kupa wygląda normalnie na buzi rzeczywiście ma pryszczyki chyba od gruszki :-(