reklama

wrzesień 2012 ;)

Aha u mnie 1,1kg na plusie:-) dziś zjadłam już śniadanie, ciasto i obiadek-mielone, kartofelki i buraczki, teraz popijam sobie sok z pomidorów i zajadam suszne morele:szok:, masakra mieszam tak, że aż nie przystoi .... jeszcze się do rodzynek w czekoladzie dobieram :baffled::-D

demetrios - dziękuję :-)

kasiaP- z tymi mdłościami tak to jest, niektóre kobiety męczą się nawet do 9 go miesiąca, a co do siusiania to i tak pozno Cię wzięło, ja na dzień dzisiejszy sikam dwa razy w nocy, dlatego pewnie nie spię , a ogólnie ucisk na pęcherz to już dobry tydzień mam :tak:

pajka- na walentynki planuję jakąś dobrą kolację i może coś z wypożyczalni wypożyczę, ale najchętniej poszłabym do restauracji, tylko mój mąż konczy dopiero po 20 :sorry2:

gorgusia - co do włosów to mi sie tez końcówki jakieś takie sianowate zrobiły, fryca mam dopiero za tydzien w sobote, chyba zmienie się z blond na brąz:tak: a co ? zaszaleje :-D co do przytulanek, to u nas od samego początku nie ma i emek tez już fuka i fuka - trudno , niech fuka ;-):-D

cyniczna- ale jaja z tymi walentynkami, mąż niezle podpadł :-Dwspółczuję z tym żołądkiemk, mi trochę odpusciło, ale na jak długo nie wiem, oby na zawsze:sorry2:, na te jelitka, to może no-spę sobie wez, trochę rozluzni ;-)

maju - 10 dni zleci raz dwa :tak:;-):-D

reklama
Pajka ja na placki ziemniaczane to choruje juz od 4tyg:( ale nei wykonalne bo emek nie bardzo chetny do tej potrawy no i najwazneijsze :( nei mamy odpowiednich ziemniaków te tutaj to porazka nie ma mowy o plackach ziemniaczanych z nich bo sama woda :( ostatnio emek kupil w proszku ale to nawet nie daje posmaku placków:( więc czekam do grudnia by spelnic swoje marzenie o plackach:( a nei mozecie małej babci podrzucić na jeden wieczór??
co do sexiku to mnie ciągnie Jego też ale wiemy ze nei mozemy i jakos si edziwie ze on tak dzielnie znosi brak przytulanek ,zawsze jak byla 4dniowa przerwa to juz sfochany obrazony i taki naminowany chodzil a teraz qrcze minelo 5tyg w sumie 6 a on nie mial jeszcze swojego napiecia zwiazanego z nadmairem plemnikow :) ale radzi sobie ogladajac filmiki napewno:)

Cyniczna :-D:-D:-Djuż widzę minę Twojego meża :-Dod razu przypomniala mi sie sytuacja. Moj mąż zawsze obchodził imieniny ja nigdy. W dzień moich imienin przyjechał z pracy i cos tam gadam z nim no i mowie a Ty nic dla mnie nie masz?? a on co cos Ty kwiatka bys chciala?? a ja mówie no wypadaloby bo mam dzisiaj imieniny :-D mina bezcenna:-D

Maja to ja Ci podesle te placki:):) co do seksiku my na razie możemy, ale nie chcemy... chyba przez to, ze w poprzedniej ciązy krwawiłam do 20 tc więc wolimy nie doprowadzic do plamień itd. Poza tym pogadam z lekarką jak ona to widzi...

Pajka uwierz ze wiele bym dała za takie pyszne placki!!!od samego poczatku ciązy one mi sie taaaaak marza aż mi ślinka cieknie na samą myśl:) chyba poprosze mame zeby w maju przywiozła polskie ziemniaki:)

Dziewczyny ja wam zazdroszcze apetytu , u mnie sie nawet ciezko nad otwarta lodowka stoi, a jak pojde do supermarketu , to tez nie widze nic ciekawego.

Chociaz zjadlabym grzybki w occie... Niestety niedostepne w Holandii..

Dzień dobry.
Właściwie mało dobry ale staram się nie narzekać... Byłam dziś na wizycie, opis w odpowiednim dziale. Źle się czuję po tym chodzeniu i staniu w busie. Boli mnie podbrzusze i ledwo się ruszam. Nie mogę się zmusić do jedzenia ale coś trzeba będzie przegryźć. Leżę w łóżku a synuś masuje mi brzusio żeby dzidzia rosła :-D

Pajka uwierz ze wiele bym dała za takie pyszne placki!!!od samego poczatku ciązy one mi sie taaaaak marza aż mi ślinka cieknie na samą myśl:) chyba poprosze mame zeby w maju przywiozła polskie ziemniaki:)
to napisz napisz:) do maja nie jest daleko:)

Dziewczyny ja wam zazdroszcze apetytu , u mnie sie nawet ciezko nad otwarta lodowka stoi, a jak pojde do supermarketu , to tez nie widze nic ciekawego.

Chociaz zjadlabym grzybki w occie... Niestety niedostepne w Holandii..

no to trzeba jakiś zamiennik w occie znaleść ja staram sie jesc to na co mam ochote...

Pajkaa dzięki za odpowiedź o ziołach :-)
Cyniczna hahahaha, świetna historia, poza tym opowiadasz całkiem jak jedna z moich przyjaciółek :-D
Ja wyglądam przeokropnie w moich aktualnych włosach, są długie, zniszczone i już wychodzą mi jasne odrosty, ale chcę się nimi zająć dopiero jak będzie ciepło i będę miała pewność, że jak zwykle nie rozłożę się na gardło po wizycie:crazy: i ścinam się na krótko:tak: już się doczekać nie mogę
Kiedyś pisałyście o szarlotce i dzisiaj nadrobiłam tą ochotę :-p Teraz znowu mnie kusicie plackami :wściekła/y::-p A potem w nocy leże i kwiczę z bólu jelit i żołądka, nic dziwnego, jak tutaj co chwila jakaś smakowita potrawa się mi przypomina :-p Nawet ten mielony z ziemniakami i buraczkami brzmi smakowicie:-p

reklama
witajcie! ja ma niestety od godz 13 niezly stresik. Zadzwonilam rano do mojej lekarki i nagralam sie jej mowiac o tym cholernym wysokim potasie, ktory wyszedl mi z badan w polskiej klinice. Zamowilam u niej wizyte na jutro rano a tu w czasie przerwy o 13 ta dzwoni i mowi, ze natychmiast mam przyjechac do przychodni zeby pobrac krew i od razu mam z nia jechac do szpitala do laboratorium:angry:. Powiedziala, ze takie wyniki sa bardzo niebezpieczne (bardziej wydaje mi sie ze dla mnie a nie dla dzidzki). Podobno ma to cos wspolnego z nerkami i moze powodowac paraliz miesni, zaburzenia serca. Wyniki maja byc o 16.30 czyli w Polsce 17.30. Boje sie jak cholera. A juz myslalam, ze moje problemy sie juz skonczyly...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry