reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
qrcze Monaliza będzie wszystko dobrze!!! ale z drugiej strony Ginke masz super!!!trzymamy kciukasy jak cosik bedziesz wiedziala to pisz nam tutaj prędko!!

witajcie! ja ma niestety od godz 13 niezly stresik. Zadzwonilam rano do mojej lekarki i nagralam sie jej mowiac o tym cholernym wysokim potasie, ktory wyszedl mi z badan w polskiej klinice. Zamowilam u niej wizyte na jutro rano a tu w czasie przerwy o 13 ta dzwoni i mowi, ze natychmiast mam przyjechac do przychodni zeby pobrac krew i od razu mam z nia jechac do szpitala do laboratorium:angry:. Powiedziala, ze takie wyniki sa bardzo niebezpieczne (bardziej wydaje mi sie ze dla mnie a nie dla dzidzki). Podobno ma to cos wspolnego z nerkami i moze powodowac paraliz miesni, zaburzenia serca. Wyniki maja byc o 16.30 czyli w Polsce 17.30. Boje sie jak cholera. A juz myslalam, ze moje problemy sie juz skonczyly...

bedzie dobrze głowa do gory:)

ta irlandzka pani to nawet nie ginekolog tylko lekarz ogolny, tutaj ogolni prowadza ciaze. Zeby widziec sie z ginekologiem musze uderzac do polskiego gina a ten slono kosztuje. To u polskiego zrobilam te wyniki i nawet nic mi nie zadzwonil ze zle z tym potasem. Dostalam tylko od niego skan wynikow i tyle. Sama zaczelam analizowac i stad bylo moje pytanie do mojej irlandzkiej pani doktor co z tym robic...

Monaliza- będzie w porządku! Musi być. Trzymam kciuki!
A ja byłam u kosmetyczki- brwi ogarnięte, wąs usunięty :D i u fryzjerki- ogarnęłam włosy.
łam się:-D
A teraz będę smażyć placki z jabłkami :)

Gorgusia litości!!! kolejna robi racuchy !!! a ja ?? ehhh w piatek musze namowic emka zeby mi takowe wyczarowal!!!
Monaliza ale mozesz wziac na Gp polskiego ginka tez!!!i masz te wizyty free :) ale powiem Ci ze az w szoku mega jestem ze Irl lekarz sie az tak przejął!!! normalnie aż nie moge w to uwiezyc ! i nie martw sie kochana bo napewno bedzie wszystko wporzadku!!!

błagam nie piszcie o plackach ziemniaczanych:angry: porycze się zaraz !!! :zawstydzona/y: no i znalazłam przez przypadek pierogi w necie:((( ehhh albo muszę sie ogarnąć i Kropek musi sie wziąc w garść i wstaniemy z łózka alebo ześwirujemy w nim z powodu wiecznych zachcianek ale akurat na wszystkie polskei dania ,jutro pewno dojda gołąbki:(((( ehhh chyba na walentynkowa kolacje zazycze sobie z polskiej restauracji pierogi z kapusta i ciekawe czy maja placki ziemniaczane:) ehhhh to beda najcudowneijsze walentynki:)))))))))))))))))))))) juz sie nie moge doczekac!!! a za tydzien tłusty czwartek:)))

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry