Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

JSasiadka miala jeszcze gorzej, wiec nalala wody zimnej do wanienki, dosypala lodu i wsadzila w to dziecko( ja akurat balam sie tej metody), ale zadzialala.
Właśnie idę się kąpać, bo oczy mi się kleją. 

mój starszak nosi nadal 4
(waga 11kg-chudzielec maly i wzrost na ubranka ok 86-92cm)a mała jest na pieluchach nr 2 a kluska z niej bo wazy 6500 albo i wiecej bo na udach to ma po trzy fałdki (waze sama wiec dokładnie nie wiem) i jakos sie miesci bez problemu.. ale synkowi to pewnie bym juz 3 zakładała ze względu na jajka zeby nie uciskały. choc mała ma pieluche wg mnie wcale nie taka przylegająca czy tam ciasna.. na szczescie im mniejszy rozmiar tym wiecej pieluch w paczce a cena ta sama
wiec lepiej dla naszego portfela
mam luksus z tym spaniem
nie to co przy synku było, on to wstawał co 45 min czasem co 1,5 godziny i nigdy nie zasypiał samodzielnie bez krzyku... w sypialni był wózek, noszenie, spiewanie, hustanie itd... czasem nawet tesciowa z góry przychodziła zlitowac sie nad nami i go zabierała do góry zebysmy my sie wyspali.. jakby nie bylo dziadkow to ciezko by było i pewnie bysmy tak szybko na drugiego brzdaca sie nie zdecydowali
I tak jak piszesz, lepiej dla portwela