My wczoraj cały dzień walczyłyśmy z temp 40 stopni wieczorem było 40,7 a dziś przed chwilą 41,5
od 40 stopni zaczyna sie białko scinac wiec ty na pogotowie jedz :-O
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My wczoraj cały dzień walczyłyśmy z temp 40 stopni wieczorem było 40,7 a dziś przed chwilą 41,5
Zakupy ech...a to nie koniec. witam
moje dziecie wlasnie przepelzalo na pol pokojua obracac sie nie chce
![]()
Juz bede miala na niego oko. My wczoraj cały dzień walczyłyśmy z temp 40 stopni wieczorem było 40,7 a dziś przed chwilą 41,5
Wczoraj byłam na pogotowiu i pani dr kazała tylko zbijać temp bo nie ma żadnych zmian w płucach ani oskrzelach. Dzisiaj u lekarza też żadnych zmian nie ma a lekarka powiedziała że taka wysoka temperatura może utrzymywać się nawet przez 4 dni a dopiero potem spadać.od 40 stopni zaczyna sie białko scinac wiec ty na pogotowie jedz :-O

Na tą noc chyba sie melisy napiję 
Janapisze jak zbijalam u syna temeratue. Mial bardzo wysoka i nic nie pomagalo. Polozylam recznik, na to plocienne przescieradlo, na to dziecko w pampersie tylko.Namoczylam reczniczki w zimnej wodzie,wrecz lodowatej i owinelam mu cale nogi i raczki. zawinelam araczej okrylam przescieradlem i na czolo zimny kompres. Tak co ok.15-20 minut. Sasiadka miala jeszcze gorzej, wiec nalala wody zimnej do wanienki, dosypala lodu i wsadzila w to dziecko( ja akurat balam sie tej metody), ale zadzialala.Hej dziewczyny mam pytanie może któraś z was zna dobry sposób na zbicie temperatury u 4 - latki czopki dostaje z ibufenu i okłady na głowę też. Byłyśmy dziś u lekarza i pani dr powiedziała że to najprawdopodobniej wirus jakiś.
Witam :-) dziekuje za słowa otuchydzis deczko lepiej jakos dam rade musze
Tak czytam co te wsze dzieci robia to zaczynam sie martwic bo moja ani mysli sie obracac z brzucha na plecy (raz czy dwa jej sie udało ale to dawno było i przez przypadek chyba
)czy odwrotnie ale inne numery robi łapie kocyk kołderke i sie podnosi a wczoraj złapała zabawke taka wiszaca (do budy przyczepiona )i prawie siadła
jakies inne to moje dziecko
z jdzeniem to tez cyrk w dzien wszystko be mleko zupki itp a w nocy dwa razy po 230 ml zjada
wsio na opak sie porobiło u niej
![]()
Moja mala do waszej grupy nalezy, niestety tez sie nie obraca na boki (raz przypadkowo) ale do siadania to z kazdej pozycji. SMIESZNA TAKAfasolka
moja też się nie obraca
przewróciła się dosłownie 3 razy z brzuszka na plecy i koniec
nawet już nie próbuje
za to zbiera się do siadania
głowę ciągnie do przodu jak leży
a jak tylko dasz palce do łapek to myk i od razu siada
tak więc albo obie mamy powód do zmartwienia albo żadna z nas hehe
naprawdę mi się wydaje, że dziecko skupia się na tym, co mu więcej radości sprawia
moja się wścieka leżąc, więc ćwiczy tylko siadanie a na ćwiczenia obrotów nie ma już czasu
pati.b
gratki egzaminu