fasolka35
Fanka BB :)
Witam :-) dziekuje za słowa otuchy
dzis deczko lepiej jakos dam rade musze
Tak czytam co te wsze dzieci robia to zaczynam sie martwic bo moja ani mysli sie obracac z brzucha na plecy (raz czy dwa jej sie udało ale to dawno było i przez przypadek chyba
)czy odwrotnie ale inne numery robi łapie kocyk kołderke i sie podnosi a wczoraj złapała zabawke taka wiszaca (do budy przyczepiona )i prawie siadła
jakies inne to moje dziecko
z jdzeniem to tez cyrk w dzien wszystko be mleko zupki itp a w nocy dwa razy po 230 ml zjada
wsio na opak sie porobiło u niej
dzis deczko lepiej jakos dam rade musze
Tak czytam co te wsze dzieci robia to zaczynam sie martwic bo moja ani mysli sie obracac z brzucha na plecy (raz czy dwa jej sie udało ale to dawno było i przez przypadek chyba
)czy odwrotnie ale inne numery robi łapie kocyk kołderke i sie podnosi a wczoraj złapała zabawke taka wiszaca (do budy przyczepiona )i prawie siadła
jakies inne to moje dziecko
z jdzeniem to tez cyrk w dzien wszystko be mleko zupki itp a w nocy dwa razy po 230 ml zjada
wsio na opak sie porobiło u niej
Cieszę się, jak uda mu się ładnie przespać noc i rzadko się budzić, ale wiem że wszystko co dobre szybko się kończy, a szczególnie u takiego malucha, który rozwija się w super szybkim tempie, a do tego wszystkie te zmiany, które zachodzą w małym ciałku, jak nie ząbkowanie, to jakis ból brzuszka po pierwszej marchewce, jak nie swędząca wysypka, to jeszcze coś innego.

, ale ona je w dzien co 2h