Tygrysek1985
Fanka BB :)
dziendobry
Future sil
mały jak co dzien nie spi od 7, zegarek ma w dupce czy cos??
Future sil
mały jak co dzien nie spi od 7, zegarek ma w dupce czy cos??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
zawsze jak go slysze spogladam na tel i jest 8,15 
U nich to bylo juz woz albo przewoz jak wiedz o ci chodzi. Nie mieli nic do stracenia, bo maly byl w ciezkim stanie. Teraz chlopak ma juz ponad 20 lat i zdrowy chlop z niego.Verita - ja bym nie szczepiła teraz... i jak miałam właśnie taką sytuację, że mi się syna rozłożył, a mała miała mieć szczepienie to je przełożyłam.
JSasiadka miala jeszcze gorzej, wiec nalala wody zimnej do wanienki, dosypala lodu i wsadzila w to dziecko( ja akurat balam sie tej metody), ale zadzialala.
Aż mnie ciarki przeszły. Przecież można wywołać szok termiczny takim zachowaniem. Kąpiel zbijająca temperaturę ma wyglądać tak, że kąpie się dziecko w normalnej wodzie, a podczas mycia dolewa zimnej i schładza tą temperaturę stopniowo. Po wszystkim zawija się dziecko w ręcznik i pod kołdrę... Można przez przypadek, nie wiedzę skrzywdzić własnego skarba...

. stop. Kocham was. stop:-):-):-):-)
a jak zdrowko? ja Ci powiem,że ja nie lubie kebabow,tortilli jedyne co lubie z fast foodow to pizze

widze ze jestem tu nie proszonym gościem, więc szkoda mojego czasu.....