Merlin_
Fanka BB :)
Hej Hej !
U nas noc spokojna Krzyś znaną o 13 i spał tak do 7 rano zjadł i spał alej do 11
Teraz szalał na nowej dużej macie którą dostał od Taty
nie umiem wstawiać filmików podpowiedzcie jak to zrobić 
Ja bym jeszcze nie sadzała dziecka w sensie tak samego podpieranego poduszkami jeszcze troszkę jest wcześnie dla całego układu kostnego, ja to sie boję że tym zaszkodzę czy cos,,,, ale jak krzesełko ma kilka poziomów oparcia to pewnie bym spróbowała.
I zdrówka chorującym
Ps, dziewczyny zastanawiacie sie już nad żłobkami lub nianiami - oczywiście te które wracają do pracy
jestem zielona nie wiem o co pytać na co patrzeć
może stworzymy sobie jakiś temat - kompendium wiedzy na co zwracać uwagę moze nawet jakieś polecane miejsca 
U nas noc spokojna Krzyś znaną o 13 i spał tak do 7 rano zjadł i spał alej do 11

Teraz szalał na nowej dużej macie którą dostał od Taty
nie umiem wstawiać filmików podpowiedzcie jak to zrobić 
Ja bym jeszcze nie sadzała dziecka w sensie tak samego podpieranego poduszkami jeszcze troszkę jest wcześnie dla całego układu kostnego, ja to sie boję że tym zaszkodzę czy cos,,,, ale jak krzesełko ma kilka poziomów oparcia to pewnie bym spróbowała.
I zdrówka chorującym

Ps, dziewczyny zastanawiacie sie już nad żłobkami lub nianiami - oczywiście te które wracają do pracy
jestem zielona nie wiem o co pytać na co patrzeć
może stworzymy sobie jakiś temat - kompendium wiedzy na co zwracać uwagę moze nawet jakieś polecane miejsca 
jutro juz maja te wichury przejsc mam nadzieje.
jak ja na brzuch kłade to samolota robi tz rece w gore nogi tez( taka kołyska) i ryk