Lilijanna
Fanka BB :)
Merlin - zobacz czy nie masz jakiejś koleżanki co to ma swoje dziecko i siedzi z nim w domu, wtedy taka niania bierze połowę stawki albo Ty spróbuj w ten sposób zadziałać. Ja będę chciała właśnie wziąć jakiegoś dzieciaka pod opiekę w ten sposób. Zobaczymy. Ada idzie od września do przedszkola, więc nie wiem czy to wypali, bo ponoć jak przedszkole to i choroby. Ale może kogoś już znajdę na czas wakacji, nawet jakby 400 PLN dorobiła w ten sposób, to fajnie, to już nie różnica organizować czas dwójce czy trójce dzieciaków.
Fasolka35 - ale żegnasz się z pracą na papierze fizycznie też? Nie opłaca się zostać, a i tak będziesz mogła starać się o pieniądze z gminy. Ja tak chcę zrobić, dają u nas 1000 PLn na dzień dobry, a potem ok. 500 PLN miesięcznie. Biorą tutaj pod uwagę tylko zarobki A. i je dzielą na członków rodziny. Łapiemy się, niestety i stety - zalezy jak na to spojrzeć.
Fasolka35 - ale żegnasz się z pracą na papierze fizycznie też? Nie opłaca się zostać, a i tak będziesz mogła starać się o pieniądze z gminy. Ja tak chcę zrobić, dają u nas 1000 PLn na dzień dobry, a potem ok. 500 PLN miesięcznie. Biorą tutaj pod uwagę tylko zarobki A. i je dzielą na członków rodziny. Łapiemy się, niestety i stety - zalezy jak na to spojrzeć.

Czy one jakies specjalne bo moja jeszcze samodzielnie pewnie nie siedzi wiec nie wiem czy tak mozna czy jeszcze poczekac?
jak ja na brzuch kłade to samolota robi tz rece w gore nogi tez( taka kołyska) i ryk
teraz jest identycznie jak mial miesiac.. smieszne jest to,że od 3 dni daje mu za dnia troszke kaszki i on jak ja zje to tak chce cyca,jakbym nie jadl kilka godzin