P
patrysia*
Gość
Ogólnie z nim ok...brał wit C i przeszło
taka jego natura ma słabe żyłki w nosie tak jak ja i M bo nam za młodego jak i teraz również puszczała sie krew...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ogólnie z nim ok...brał wit C i przeszłotaka jego natura ma słabe żyłki w nosie tak jak ja i M bo nam za młodego jak i teraz również puszczała sie krew...
Adrianna stwierdziła, że skoro Weronika pełza tu i ówdzie to niech to pełzanie ma sens i pełza ze szmatą. Przytargała Jej kuchenny ręcznik i Weronika poleruje drewno. 

a wielkosci dłoni miałam wysypane połpascem zarazamy sie jak mamy osłabiony organizm i stycznosc z osoba chora na ospe
tak mi lekarka wytłumaczyła ja miałam połpasca za kilka dni Szymon ospe potem po tyg moj m ospe
a po kilku dniach Dorota tak ładnie wszystkich zaraziłam
;-) a zeby ciekawiej było to ja pojechałam do pracy do holandi wtedy a na drogi dzien tel ze Szymon chory i tak po kolei , wiec moj m ich smarował a oni jego najgorzej było z Dorota bo była najbardziej wysypana nawet we włosach a wtedy włosy do pasa miała