reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Tygrysek szaleje widze.
Ja swoja mala od pierwszego miesiaca trzymam w spiworki na noc, wczesniej rozek ale krotko. Poki mala to mozna tak trzymac dziecko ale potem nie ma szans bedzie chciala wyjsc czy sie obrocic i sie zdenerwuje tylko.
Stokrotka to sa w pl juz 3 szczepieni czy dopiero drugi raz sie podaje. Goraczkuje dzidzia? Pytam bo moja po 3 dawce ponad dobe miala goraczke.
Czy wasze dzieci reaguja juz na imie? Odwracaja glowe jak ktos zawola je po imieniu czy po prostu reaguja na glos?

a ja mam półpaśca
boli mnie
a jutro będę 10h sama
biorę młodą pod pachę i idę do lekarza

aaaaaaa i Zuzola ma dziś urodzinki
kończy 5 miesięcy
jak ten czas leci

ja oczywiście pisze o prywatnym

prywatny z wyżywieniem minimum 1500

O to widzę, że ceny za żłobek prawie jak w Krakowie.
U mnie w jednym żłobku przy zapisie numer 161 dostałam.
Wczoraj dzwoniłam i mamy już 116.
Szaleństwo hehe

a my ciągle na 150 - ciągle od września ;/

martusia &&&

eh ja dzis caly dzien pralke naprawialam dwa razy zalalo mi cala kuchnie ale naprawilam Zosia Samosia heh stwierdzilam ze nimmi ktos do niej przyjedzie to szybciej sama cos wykombinuje

niezła jesteś
ja tam nie tykam się jak nie potrafię

jak nie zalewasz to wywołujesz pożar :szok:
uważaj kobieto

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam się ;-) padam na ryjek :-( @ przyszła i ledwo żywa chodzę..
Artur wyjątkowo poszedł wczoraj spać o 19 potem 22 na jedzenie pobudka i o 1 i obudził się o 6 do 8 pogadał i dalej pospał do 10. Tak że jest lepiej..teraz też już śpi. Tyle że zauważyłam że ma strasznie lekki sen..byle co go wybudza..tak że cały czas ktoś musi przy nim być żeby w razie czego do lulać.

Verita- mi sie wydaje że u nas już reaguje na imie bo nie raz coś mówe przy nim to nawet nie popatrzy a jak zawołam do niego po imieniu to zaraz się obraca i szuka kto to
Tygrysku- To coś ty takiego robiła? :-p

Merlinku, moj dziubus od urodzenia w spiworku, najpierw w otulaczku a potem spiworek, ale mimo to nie przeszkadza mu to w przewracaniu.

Dzis wyszukalam taki watek na gazecie i sie okazalo , ze nie jestem sama. Innym dzieciom szybko przechodzilo a niektore to nawet to roku tak urzeduja, o maj. :shocked2:

Dzis przyjechal pan odkupic ode mnie laktator, ma synka urodzonego w poniedzialek, ale fajnie mu tak , pogadalismy a potem poszlam na zakupki, kupilam sobie tunike. Zrobilam szaszlyki z kurczaka w piekarniku , maz kupil mi kwiaty; no no, postaral sie. Przyszly bodziaki , ktore zamowilam dla A, wzielam juz rozmiar 74 , bo niektore z rozmiaru 62-68 to za male :shocked2:

No i jeszcze mnie dzis czeka orbi wieczorne biczowanie hehe

Zycze wam spokojnej nocy, juz prawie weekend :tak: odespimy sobie.

Tygrysek szaleje widze.
Ja swoja mala od pierwszego miesiaca trzymam w spiworki na noc, wczesniej rozek ale krotko. Poki mala to mozna tak trzymac dziecko ale potem nie ma szans bedzie chciala wyjsc czy sie obrocic i sie zdenerwuje tylko.
Stokrotka to sa w pl juz 3 szczepieni czy dopiero drugi raz sie podaje. Goraczkuje dzidzia? Pytam bo moja po 3 dawce ponad dobe miala goraczke.
Czy wasze dzieci reaguja juz na imie? Odwracaja glowe jak ktos zawola je po imieniu czy po prostu reaguja na glos?

mój też odkąd sypia w swoim łóżeczku (jak skończył 2 miesiące) to na noc w śpiworek bez rękawków a na dzień kocyk :tak: jemu ten śpiworek nie przeszkadza się przemieszczać :-D
reaguje na głos :tak:
no jest 3 dawka szczepień, 2 są tylko na rotawirusy bynajmniej u nas tak szczepią :tak:
każdą szepionkę młody przechodził tak samo, był bardziej "markotny i śpiący", ale nigdy nie gorączkował ani nie miał spuchniętej nóżki i teraz to samo, ale trzeba obserwować do 72h po :tak:

U nas ewidentnie skok- po dniu marudzenia Kacper odkrył swoje stopy i je łapie w rączki i nauczył się robić kołyskę na boczki.

Ale to był maruuuuuuuuuuuuudny dzień. mam dość.... a nocy aż się boję.

Gorgusia haha ja tez sie boje ten nocy, co to bedzie, co to bedzie :shocked2:
wczoraj bylam u niego w pokoju chyba z 4 albo 5 razy. I tez sie krolewicz nauczyl lapac nozki, przebieram papma a ten myk i trzyma te girki swoje , pomaga mamie zalozyc papma :-D

Ja juz po biczowaniu na orbim , jakos nie moglabym pojsc teraz spac jakas hiperaktywna jestem odkad zaczelam sportowac.

Martus, mnie w niedziele odwiedzi mama z bratem (brat ma prawie 12 lat, a Twoj? ) bardzo sie ciesze, tymbardziej,ze brata nie widzialam od wakacji... Pamietam jak jeszcze byl maly i mu zmienialam pampy a teraz taki kon, a wysoki prawie jak ja.

No nic, zajrze pewnie jutro.

A myslalam, ze im dziecko starsze to lepiej bedzie sypiac, a tu wrecz odwrotnie jest :nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry