Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Uffff 
należy mu się teraz dużo nagród od pełnego nocnika 
Ciezki dzien. Rano dzwonia z polskiej szkoly ze syn brode rozcial i trzeba na szycie jechac a on powiedzial ze mama nie moze bo ma male dziecko w domu!! Jakas nauczycielka siedziala z nim na pogotowiu przez pare godzin zadne nie odbieralo telefonow i dp tego auto nam padlo- akumulator. Broda zaklejona czyms i do tego nie wolno moczyc przez tydzien a mala go po godzinie w to pacla i krew wyleciala. Mam nadzieje ze sie nie rozkleilo. Reszty tez nie lepsza , ide was poczytac
Dziewczyny, a ja tak z innej beczki. Chciałam pochwalić się sukcesem. Adaś oduczony pieluchy! Wcześniej mieliśmy małe wzloty, ale trwały chwilę, a teraz już drugi dzień i nie ma żadnego upadku - czytajcie wypadku w postaci zalanej podłogiUffff
Matko, za jakieś 2 lata lub wcześniej - mam nadzieję - znów mnie to czeka, z Alicją, no ale dziewczynki ponoć porządniejsze w tej kwestii
Merlin - u mnie na osiedlu dziewczyna ma taki wózek jak kupiłaś, tylko czerwonyA co sklep na mały defekt? Rabat dali?
gratuluje!Dziewczyny, a ja tak z innej beczki. Chciałam pochwalić się sukcesem. Adaś oduczony pieluchy! Wcześniej mieliśmy małe wzloty, ale trwały chwilę, a teraz już drugi dzień i nie ma żadnego upadku - czytajcie wypadku w postaci zalanej podłogiUffff
Matko, za jakieś 2 lata lub wcześniej - mam nadzieję - znów mnie to czeka, z Alicją, no ale dziewczynki ponoć porządniejsze w tej kwestii
Merlin - u mnie na osiedlu dziewczyna ma taki wózek jak kupiłaś, tylko czerwonyA co sklep na mały defekt? Rabat dali?