reklama

wrzesień 2012 ;)

Merlin - walcz o swoje, widziałam linka do aukcji i ich zapewnienia że wszystko ok.

Lotka - nie ma opcji, żebym się teraz poddała. Walczyłam o to od wakacji, ale nie nachalnie, czekałam aż zobaczę, że sam jest na to gotowy, nic na siłę. Mieliśmy dni, że do po południa było ok, a później lanie, a ja nie miałam siły, latać za nim, prać wszystkiego przy małej. Ale teraz zobaczyłam, że ładnie zaskoczył więc nie ma co, jak mu się raz zdarzy posprzątamy, ale pieluchy już nie ma :)

Tygrysek - dzięki!

reklama
dziewczyny mam probke atoperalu z pudelka skarb malucha mi niepotrzebna wiec jesli ktoras chce to moge wyslac poczta. nie chce nic w zamian.
Jakby nie było innych chętnych to ja poproszę, bo Ada mi bardzo ładnie na ta maść/krem reaguje.

Dziewczyny, a ja tak z innej beczki. Chciałam pochwalić się sukcesem. Adaś oduczony pieluchy!
Gratulacje. To jeden wydatek mniej. :-)

Weronika jeszcze nie śpi, pospała 2h i teraz sobie po prostu leży i dotrzymuje towarzystwa. :sorry:

Ja dogorywam ;-) tzn ratuje sie kawa, po kolejnej pobudce o 5:15. wczorajsze przestawianie Macka sie nie udalo, taki cyrk byl, ze poszedl spac o 19... a ja po kolejnym takim dniu juz nie wyrabiam :/

Ja dogorywam ;-) tzn ratuje sie kawa, po kolejnej pobudce o 5:15. wczorajsze przestawianie Macka sie nie udalo, taki cyrk byl, ze poszedl spac o 19... a ja po kolejnym takim dniu juz nie wyrabiam :/
Mi się marzy żeby Weronika tak funkcjonowała, bo ja ranny ptaszek jestem, wtedy wieczorem mogłabym coś porobić bez myślenia, że dziecko spać chodzi o 20-21, a rano bym miała słodszy budzik :-)

U nas dzisiaj słońce za oknem takie, że wiosna jak nic. :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry