• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
chociaż nie mojemu dziecku to zrobiła, ale ja i tak bym ją zabiła za to wrrrrrrrr
sucz

u nas jakby l;epiej, ćwiczymy z guciem na macie, ale za to Helenka nic mi nie spała dziś, chodzi taki zasmarkany berbeć i rozrabia. bawic się nie chce, tylko ją roznosi. ani klocków nie chce ze mną układać, ani rysować dziś. tylko chodzi i szuka guza. a zawsze jakśpi, to taka grzeczniutka. no ale nic, choroba ma swoje prawa ;P

Guś poki co jakiś lepszy.

martusia czemu się czepiasz :confused: powodem do śmiechu jest to ze 5 na raz bo to nie co dzien sie zdarza a smiech to bardziej z radosci

Oliwka chora i pomyslec, ze 3 noce temu przeniosłam Jasia do Jej pokoju

reklama
czesc dziewuszki, matka polka monopolka wita :-):-)dżistnęłam se dwa piwka i mi fajnie ;)

lece poczytać , co u Was ;)

Natulina se palucha z nóżki do gembola wreszcie wsadziła, ciągle się śmieje jak ją babcia na rękach nosi, a mamusia zabawia (a kuku itp. ) ah ..... babcia jeszcze tylko dwa dni będzie ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry