Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jak nie jedno to drugie i tak wkolko
jak zasypane bo u nas wczoraj czarno było
( chyba ze zle zrozumiałam)u nas niby w jednej przychodni ale osobne wejscia z podworka osobne poczekalnie osobne gabinety dla dzieci chorych i zdrowych:-)
,jedynie co to spacerami (a raczej mega szybkim marszem z wozkiem ;-))nadrabiam ale to nie to samo niestety
toc to młodsze duzo od mojej Doroty
a to wyrosniete dziecko jeszcze;-)
wczoraj pierwszy raz przewrociła sie sama ale z brzucha na plecy;-)z pleckow na brzyszek tez fajnie jej idzie z lekka pomoca wiec mysle ze niedługo załapie ,i nauczyła sie jezor wystawiac

, gratki dla małej

patrysia no my to mamy podobne poglądy ;-)
ja swoje przeszłam przez n lat m nie było i póki Corka nie mówiła to nie wiedziałam co w Jej główce siedzi teraz już wiem, tym bardziej, ze ona uwielbia Tate... jak mala się urodziła to m robił dzień, noc, dzień, noc w domu i tak wkolko, potem robił od 7 do 22, a w sb i nd od 11 do 22, i moje małżeństwo na tym bardzo ucierpiało, to co się wtedy stało już nie jest do cofnięcia nigdy, i żadna kasa tego nie cofnie, podobnie firmowe ciuchy, gadżety i zabawki dziecku rodziców nie zastąpią
Młoda śpi...