• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

Ja zjadłam wczoraj pączka jednego, dzisiaj zaczynam dzień herbatką i pączkiem. Wytłumaczyłam sobie, że tak kalorie się bezpieczniej rozejdą. :-p

U nas wiosny ciąg dalszy, bo widziałam, że wschód i południe zasypało. ;-)

Miłego dnia i zdrówka potrzebującym.

reklama
noc nie przespana padam :no: jak nie jedno to drugie i tak wkolko

ja nie zjadlam ani jednego paczka :-D

eh czasem warto spojrzec na wszystko z perspektywy dziecka...nic więcej nie napisze o pracy na dwa etaty...

Risia współczuje, ja tez mam takie bóle, a jaka pasta myjesz? używałaś takie tabletki- antidol15?

Witam :-)
U nas nocka nawet ,za oknem cos przybieliło troche ale jak wczoraj w wiadomosci ogladałam to w szoku byłam :szok:jak zasypane bo u nas wczoraj czarno było:sorry:

Risia a to u was zdrowe dzieci z chorymi przyjmuja:szok: ( chyba ze zle zrozumiałam)u nas niby w jednej przychodni ale osobne wejscia z podworka osobne poczekalnie osobne gabinety dla dzieci chorych i zdrowych:-)
Ayni podziwam za cwiczenia u mnie to jakos nieregularnie idzie:zawstydzona/y:,jedynie co to spacerami (a raczej mega szybkim marszem z wozkiem ;-))nadrabiam ale to nie to samo niestety:nerd:

Martusia masakra:szok: toc to młodsze duzo od mojej Doroty :nerd:a to wyrosniete dziecko jeszcze;-)

No i moja leniuszka:-pwczoraj pierwszy raz przewrociła sie sama ale z brzucha na plecy;-)z pleckow na brzyszek tez fajnie jej idzie z lekka pomoca wiec mysle ze niedługo załapie ,i nauczyła sie jezor wystawiac:szok::-D

WITAM:)

Ostatni dzien Dominisia szkoły przed feriami :)hmm szkoda ze nie mam dla niego planów...

Alanek się bawi a Mrcelek na kolanach u mnie ;)

U nas też wsio osobno i również dziw że u RISI razem :/

FASOLKA jak na filmiku u nas przewroty na brzuszek z lekką pomoca a na plecki śmiga od razu tylko raczka sie zaklinuje i dopka hihi brawa dla córci:))

U mnie też śniegu nasypało...

TYGRYSKU super:))u nas jest duuzo dzieic i wesoło jak się ktoś z kimś spotyka bo ZAWSZE są dzieci do zabawy ;))
MARTUSIA o mamo :/ z gwałtu?

No ja też jestem za tym mimo wszystko aby dzieci tate widziały nie tylko w weekend tak samo ja...

patrysia no my to mamy podobne poglądy ;-)

ja swoje przeszłam przez n lat m nie było i póki Corka nie mówiła to nie wiedziałam co w Jej główce siedzi teraz już wiem, tym bardziej, ze ona uwielbia Tate... jak mala się urodziła to m robił dzień, noc, dzień, noc w domu i tak wkolko, potem robił od 7 do 22, a w sb i nd od 11 do 22, i moje małżeństwo na tym bardzo ucierpiało, to co się wtedy stało już nie jest do cofnięcia nigdy, i żadna kasa tego nie cofnie, podobnie firmowe ciuchy, gadżety i zabawki dziecku rodziców nie zastąpią

Ostatnia edycja:
ja nie slyszalam o tej dziewczynce, zaraz sobieposzukam.

mojego tez nie ma w dzien prychodzi pozno czasem o 21.30 i hesia spi. to wyobrazciesobie zekna jest tak za tata ze czasem waz mi przykro. rano sie budzi i wola tata w nocy siebudzi i wola tata. no niestety. tak bywa. ja bylam dlugo w szpitalu, dla malutkiego dziecka to szok, ale sobie odbijemy...

patrysia no my to mamy podobne poglądy ;-)

ja swoje przeszłam przez n lat m nie było i póki Corka nie mówiła to nie wiedziałam co w Jej główce siedzi teraz już wiem, tym bardziej, ze ona uwielbia Tate... jak mala się urodziła to m robił dzień, noc, dzień, noc w domu i tak wkolko, potem robił od 7 do 22, a w sb i nd od 11 do 22, i moje małżeństwo na tym bardzo ucierpiało, to co się wtedy stało już nie jest do cofnięcia nigdy, i żadna kasa tego nie cofnie, podobnie firmowe ciuchy, gadżety i zabawki dziecku rodziców nie zastąpią

Tygrysek kazdy by wolał pracowac po 8 h i zeby ta pesja wystarczała na normalne zycie i opłaty i nie mowie tu o firmowych ciuchach czy zabawkach ,tez bym walała zeby dzieci tate czesciej widziały ale co z tego jak beda go widziały a ja nie beda miała co dac im jesc czy na ksiazki do szkoły czy na czynsz za mieszkanie , ktore tez samemu trzeba było sobie kupic by nie tułac sie po wynajetych.... lepiej miec pracy za duzo niz wcale

reklama
Dzień dobry,
Ja od 5 dziś...dłuuugi dzień przede mną:confused2: Młoda śpi...

Fasolka gratulacje dla Pati za przewrotki, teraz to już pójdzie gładko:tak:

Też nie słyszałam o tej dziewczynce idę szukać...

Miłego dnia!

Mój K też wiecznie w pracy, Wojtek płacze zawsze jak wychodzi z domu...smutne to, ale co zrobić...Ostatnio K tak się zdenerwowal, że zrobił awanturę w pracy (pracuje w prywatnej firmie) i ma mieć co drugą sobotę wolną:-) i podwyżkę 500zł, hmmm się okaże, ja to jakoś im nie ufam bo już nie raz obiecywali i zawsze później jakaś wymówka się znalazła...:crazy:

Tygrysie super jak tak dużo dzieciaczków w rodzinie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry