reklama

wrzesień 2012 ;)

Patrysiu wypowiadał się tylko prawnik, bo to w Rosji... Dziecku nic nie jest, a "niani" grozi grzywna albo 3 mies aresztu! Szok normalnie, powinna posiedzieć kilka lat! Tym bardziej, że ona tak już 3 dziecko pilnowała tym samym rodzicom....
Przecież to było znęcanie się...

reklama
3 dziecko?a nie wiedzieli wczesniej o tym jak pilnowała te dzieci?masakra matko wyszarpałabym ta babe oj ale mną telepie teraz!!!ale dobrze że dziecku nic sie nie stało...

Witam. Nie mialam jak popisac :no:. Teraz nawet nie pamietam co chcialam komu :sorry:. Na pweni stokrotce o dentyscie i znieczuleniu, chodzi mi o taki zel do smarowania jaki daja dzieciom o smaku truskawkowym a potem dopiero daje sobie wbic igle. I tylko w Polsce robie zeby,innym dentysta nie ufam.
Moja corcia tak leniwa ze przy przewrotach z moja pomoca jeszcze potrafi jeczec zeby bardziej ja popchnac bo ni chce jej sie.
U nas tez ferie tygodniowe, mam nadzieje pojdzie w dluga z kolegami bo co w domu z nami bedzie robil??
Moze sie dzis dowiem ile wazy mala bo czekam na pielegniarke srodowiskowa jak przyjdzie w wazga to potem sie pochwale. Wczoraj na zajeciach byly dzieci mlodsze o miesiac od mojej niuni i ona jest w ich wzroscie :-(.
Ide dojadac faworki czy chrusty jak to moj nazywa :-)

ide sprzatac i prac :crazy:

Ja tez musze,a mi sie tak nie chce ,ze szok! Dzisiaj ostatni dzien z Mlodym sam na sam,bo Starszak poszedl ostatni raz do zlobka.
Filmiku nie ogladam,bo jestem za slaba psychicznie,a czeka mnie znalezienie Niani. Alternatywnie Maz musialby chodzic na 5.30 do pracy abym ja zdazyla na 15...chyba sie zachlastamy,ale moze to bedzie jedyne wyjscie z sytuacji...

Milego dzionka!

reklama
taycia - wszyscy mamy podobnie.
ja jeszcze bede musiala sama dwójkę oporządzać przed pracą, i zawozić do niani, czy do przedszkola, bo mąż od rana na 2 etaty, chyba, ze gdzies po drodze dąłby rade "wrzucić" dzieci... ale nie sądzę...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry