Tygrysek1985
Fanka BB :)
fasolka Ciebie akurat rozumiem, chociaz my mieszkanie wynajmujemy
ale my mamy szczescie bo juz 5 rok to samo, i nic sie nie zapowiada zebysmy sie musieli stad w ciagu najblizszych 15 lat wyprowadzic, kogo innego post wywolal we mnie ta odpowiedz
ale Ty jestes z dziecmi w domu??
i u mnie z tym wynajmem to tez inna bajka bo ja po odliczeniu doplaty z gops place 330zl z opalem za 42m kwadratowe plus taras i wlasne podworko, no i prad i woda i smieci dodatkowo,ale moi rodzice za wlasne mieszkanie w bloku placa wiecej czynszu niz ja tutaj, kiedys to ich mieszkanie bedzie moje to i o przyszlosc sie nie martwie
o tym filmiku co ta Baba to malenstwo tlukla bedzie w dd tvn
ale my mamy szczescie bo juz 5 rok to samo, i nic sie nie zapowiada zebysmy sie musieli stad w ciagu najblizszych 15 lat wyprowadzic, kogo innego post wywolal we mnie ta odpowiedz
ale Ty jestes z dziecmi w domu??i u mnie z tym wynajmem to tez inna bajka bo ja po odliczeniu doplaty z gops place 330zl z opalem za 42m kwadratowe plus taras i wlasne podworko, no i prad i woda i smieci dodatkowo,ale moi rodzice za wlasne mieszkanie w bloku placa wiecej czynszu niz ja tutaj, kiedys to ich mieszkanie bedzie moje to i o przyszlosc sie nie martwie
o tym filmiku co ta Baba to malenstwo tlukla bedzie w dd tvn
Ostatnia edycja:

no czasmi w sobote jaka pracuje ale to sredni 1 na dwa miesiace:-)
ale w sumie dobrze bo od poniedziałku ferie zaczynamy
i strach sie bac