• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

fasolka Ciebie akurat rozumiem, chociaz my mieszkanie wynajmujemy :-pale my mamy szczescie bo juz 5 rok to samo, i nic sie nie zapowiada zebysmy sie musieli stad w ciagu najblizszych 15 lat wyprowadzic, kogo innego post wywolal we mnie ta odpowiedz :-pale Ty jestes z dziecmi w domu??

i u mnie z tym wynajmem to tez inna bajka bo ja po odliczeniu doplaty z gops place 330zl z opalem za 42m kwadratowe plus taras i wlasne podworko, no i prad i woda i smieci dodatkowo,ale moi rodzice za wlasne mieszkanie w bloku placa wiecej czynszu niz ja tutaj, kiedys to ich mieszkanie bedzie moje to i o przyszlosc sie nie martwie

o tym filmiku co ta Baba to malenstwo tlukla bedzie w dd tvn

Ostatnia edycja:
reklama
My wynajmowalismy kawalerke dwa lata, miesiac przed urodzeniem Szymona przeprowadzilismy sie do swojego , bo jednak co u siebie to u siebie a za wynajecie tez sobie sporo licza .A z dziecmi az nie mogły isc do przedzkola w domu siedziałam i teraz tez bede. Ale lekko nie bedzie :cool:

Witam;-)
Ja ju po kawce. Synuś pobudka o 6 a teraz śpi. Już chyba się unormowało spanie bo przynajmniej idzie spać 19-20 więc jest super.

Co do pracy to wiadomo że takie czasy są, że niestety jak się chce żeby jedno z rodziców było w domu z dziećmi to drugie się musi bardzo poświęcić i często właśnie kosztem rzadkiego kontaktu z dziećmi. Niestety wydaje mi się że takie chore czasy przyszły, że żeby w miarę można było godnie żyć przy jednej pensji i utrzymać rodzinę to trzeba robić od świtu do nocy.. I nie jest to na pewno celowy wybór rodziców i tez jakoś nie wydaje mi się żeby przemawiała za tym chciwość i chęć posiadania jak najdroższych sprzętów czy ciuchów. My mamy to szczęście że M pracuje 8h dziennie, czasem dłużej i nie jest zle, soboty i niedziele wolne..Na obecne czasy uważam że to naprawdę wielkie szczęście..

Mafu zazdraszczam ;-) mojego w tygodniu mało ale sobota niedziela w domu :tak:no czasmi w sobote jaka pracuje ale to sredni 1 na dwa miesiace:-)

U nas sypie ze oknem :szok: ale w sumie dobrze bo od poniedziałku ferie zaczynamy:nerd:i strach sie bac :-pdwa hormony cały dzien w domu przez dwa tyg ...... zapas melisy musze sobie zrobic:-p:-D

Patrysia to cała trojca w domu ale rano zrywac sie nie bedziesz musiała zeby Dominika wyprawic;-)powiem Ci ze jakis czas temu bardzo sie cieszyłam jak mieli ferie nie trzeba było sie zrywac rano jeden tydz bralismy urlopu i gdzies wyjezdzalismy albo na miejscu po prostu intensywnie czas spedzalismy a jeden tydz u mojej mamy spedzali ....ale teraz to srednio mi sie usmiecha bo oni jak za długo razem sa to awantury :nerd:taki głupi wiek jak to ktos powiedział nastolatki to inny gatunek:rofl2:

reklama
Patrysia to cała trojca w domu ale rano zrywac sie nie bedziesz musiała zeby Dominika wyprawic;-)powiem Ci ze jakis czas temu bardzo sie cieszyłam jak mieli ferie nie trzeba było sie zrywac rano jeden tydz bralismy urlopu i gdzies wyjezdzalismy albo na miejscu po prostu intensywnie czas spedzalismy a jeden tydz u mojej mamy spedzali ....ale teraz to srednio mi sie usmiecha bo oni jak za długo razem sa to awantury :nerd:taki głupi wiek jak to ktos powiedział nastolatki to inny gatunek:rofl2:

no tym się pocieszam bo ja przez te pobudki do dzieci zmęczona jestem i taaak ciezko mi rano wstać :/ale moje chłopaki to energia :D biegają mi po domu wariaczą albo sie kłóca :P teraz jak jest w szkole to taka cisza Alanek sie bawi a Marcelek śpi :)) owszem i również chłopaki się razem fajnie bawią pewnie ze tak no ale te pare godzinek dziennie ulga dla mych uszu :P szkoda ze nikt nie weźmie chociaz na tydzień Dominisia na ferie :)

edit:ale wszystko ok z dzieckiem?bo tam na filmiku widziałąm jak ona nawet tetra zarzuciła i walneła i tak biedne dziekco miało buźka do lezaczka/poduszki?lezeć :((i żadnej kary baba nie dostanie?no bez przesady...a wypowiadała sie czy tylko rodzice?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry