reklama

wrzesień 2012 ;)

WITAM;)

Ja od rana lepiej się czuje i mam energię gdzie sobie chatkę posprzatałam :))nocka była super takze super hehe

BUBUŚ
ja też batrdzo bym chciałą;))jeszcze trochę i skopią nas tak ze hoho odechce się juz ;D co do bólu współczuje;/
KARO_LINA zdrówka!!

reklama
a ja widziałam się wczoraj ze znajomą, która ma termin za 3 tygodnie, a brzuszek ma niewiele większy od mojego! nie mówiąc już o tym że wszystko inne ma mniejsze... boszzz jaką ja będę kolubryną w 9 miesiącu!

Nie bylo mnie tu troszke a tyle naskrobalyscie ze nie mam sil czytac wszystkiego;)

Witam i melduje sie ze u nas wszystko ok. Przeprowadzilismy sie do miasta rodzinnego (az 350 km od tamtego miejsca zamieszkania) wiec mialam troche na glowie. Tutaj wkoncu mamy znajomych i rodzinewiec bardzo mnie to cieszy. Musialam zrezygnowac z pracy z tego powodu dlatego perspektywa siedzenia w domu przez cala ciaze troche mnie przeraza aleco tam poleniu****emy troche. :)

Dzień dobry, witam się z każdym z osobna :tak: i z wszystkimi razem :tak:

Tak Was czytam i czytam codziennie i nie mogę za chiny się wbić. Nosz tu tylko o jedzeniu :-p Dodatkowo mi źle jak Ella1 odpadła. :-(

Chciałam tylko napisać, że u nas na razie ok. We wtorek mam kolejną wizytę. Dołączam się do mam cierpiących i walczących z mdłościami. Mam identycznie. Minus tego, że muszę chodzić do pracy. :-(

A tak w ogóle to tylko ja tu pracuję, bo takie odnoszę wrażenie. :-p Bubuś chyba jeszcze Ty.

Bardzo się cieszę, że Wasze wizyty w porządku. Maja16 Ty się tak denerwowałaś, a suwak pięknie mknie do przodu.

Weronkazzz - mam prośbę wielką, nie pisz boldem, regulamin forum punkt. 5. Doskonale wiem, że nie krzyczysz, ale regulamin regulaminem i należy przestrzegać. :tak:

Cytuję:
"Prosimy o nie pisanie z CAPS LOCKIEM - drukowanymi literami jak i POGRUBIANIA LITER BOLDEM w całym poście, co w netykiecie uważane jest za krzyk. Tych opcji używamy wyłącznie do zaznaczenia ważności fragmentu danej informacji lub użytkownika, do którego jest ona skierowana, "

Weronkazzz - mam prośbę wielką, nie pisz boldem, regulamin forum punkt. 5. Doskonale wiem, że nie krzyczysz, ale regulamin regulaminem i należy przestrzegać. :tak:

Cytuję:
"Prosimy o nie pisanie z CAPS LOCKIEM - drukowanymi literami jak i POGRUBIANIA LITER BOLDEM w całym poście, co w netykiecie uważane jest za krzyk. Tych opcji używamy wyłącznie do zaznaczenia ważności fragmentu danej informacji lub użytkownika, do którego jest ona skierowana, "

kiedy to był może właśnie krzyk rozpaczy? ;)

reklama
A tak w ogóle to tylko ja tu pracuję, bo takie odnoszę wrażenie. :-p Bubuś chyba jeszcze Ty.

Ja też pracuję, tylko obecnie wzięłam sobie 4 dni urlopu żeby pozałatwiać formalności związane z odbiorem domu, który wybudowaliśmy z mężem w ubiegłym roku. W poprzedniej ciąży pracowałam do końca 7 miesiąca ale teraz nie wiem czy dam radę tak długo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry