• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

reklama
Witam się porannie
Dzieć śpi, męża wysłałam ze Starszakiem do kościoła, a ja miałam iść podrzemać, bo wczoraj byliśmy na imprezie urodzinowej teściowej. I co zamiast odpoczywać, ja znów siedzę w necie - czy to nie są początki uzależnienia ? :rofl2:

Ja mam luz do 15. Potem B wraca z pracy i starsza cora wraca z imprezy nocnej u kolezanki. Niusia moja malusia dalej kaszle i kataros meczy, ale juz tak nie rzezi w oskrzelach. Niech to chorobsko wreszcie pojdzie asio!
ps. wczoraj sie usmialam. B wrocil z pracy,poszedl sie wykapac i wraca caly na golasa:szok::szok: Ja sie pytam o co common:confused::confused: a on na to, ze w koncu nie ma stracha, ze corcia nagle bedzie chciala pic, jesc, sikac itp wiec musi to wykorzystac. Ja na to, ze przeciez jest druga corcia a on, ze dlatego zaslonil ja baldachimem:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
No i spedzilismy calkiem mily wieczor;-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry