Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Skokroc szalwia to super przyprawa a jeszcze świeża mmmm. Ja zawsze szalwie to z kurczakiemponacinac go wlozyc liscie pod skore, czosnek, tymianek i rozmaryn mniam i do piekarnika.
No i rozumiem że się martwiszale widzisz jedne dzieci tak, inne jeszcze inaczej. Pewnie niebawem Cię synek zaskoczy.
Laski ja dziś juz w łóżku leżę hehe miałam już przedsmak dnia kobiet. W kuchni syf, ale xo tam. Idę spać.
A mój braciszek już wyszedł ze szpitala. Okazało się że to od gronkowca którym zarazil sie w szpitalu po urodzeniu kiedy mial operacje na serce. Dobrze ze już w domu jest. Czasem ręce opadają no ale co zrobić czasu się nie odwróci. Wkurza mnie tylko że tak na wszystkim oszczędzają a potem dziecko chorowite całe życie. Dziękuję za mile slowa i wsparcie kiedy sie o niego martwilam. :*****
hej
mama zombie, tata wyspany, nie skomentuje.
Stokrotka a goraca woda, terpentyna? i probowalas moze Arturka jakos stymulowac w kierunku obrotow, zachecic go zabawkami, albo zwyczajnie samej go poobkrecac? jak tak Oliwkowi pokazalam i sie wykreca co chwila ale w jedna strone tylko...
Ayni no widzisz wszystko się dobrze skonczylo. usmiechnij sie odetchnij.
u nas ma byc -1. a w domu mam syberie.
Oli znowu sie drze i nie chce jesc. 3 dzien z rzedu. ratunku!
Siłhej
gardlo boli
ałaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nocka nie przespana, głowa boli
ałaaaaaaaa
śnieg i zimno br
ałaaaaaaaaa
Hallo Kobietki!!!
życzenia Nat są idealne więc się do nich dołączam!!!!
Martusia moja Adi na przykład drze się raz w nocy, bo jest ciężko umierająca z głodu, a rano około 7 jak wstanie ma na mleko pełen zlew. Ja jej nie zmuszam. Za to około 9 wciąga 70 kaszki z łyżeczki, a o 9:30/10 100 ml i kimka.
U nas za to piękne słonko, ale co z tego jak Kaci chory, kaszle i temeraturę ma![]()

I mordodarcia mojej kochanej córeczki
już myslałam że będzie spokój
Noc nieciekawa, idę po kawkę
;-)
czyli rok po cc, bo trochę się boję o bliznę.