reklama

wrzesień 2012 ;)

heh Mafu ja w sumie caly I trymestr przespalam a potem totalna bezsennosc nocna. przed porodem tez duzo spalam ale co innego moglam w szpitalu robic?

Oliwier się totalnie przestawil, wstaje 7-7:30, budzi sie raz w nocy na am... nie tak sie umawialismy :(

reklama
Nie wiedziałam zaraz sprawdze,dzieki.
cos jest nie tak z tym postem edytowalam i nic, dalam niwy z nowym zdjeciem i ok
Ayni a widzisz, to ta grypa co mnie zaatakowała;) a poza tym pewnie myślę o Awersji, gdzie się podziewa!!!
Napiszę tu, bo mało czas, mało czas M kupił ten katarek do odkurzacza. Kobity BOSKIE to jest!!! Sekunda i po temacie, nawet ryknąć młoda nie zdążyła, a Kaci to w szoku był, że tak szybko nosek wyczyszczony:) Frida może się schować, zresztą z bolącym gardłem to siły na nią nie miałam. Można na youtube filmy obejrzeć.

moglabys linka wyslAC BO JA TEZ NIE MAM SILY z frida

sił i zdrówka potrzebującym :tak:
wszystkiego naj dla półroczniaków :tak:

TZ chce mnie tam ściągnąć jak najszybciej, ale ja sie wzbraniam bo za dużo mamy gratów +meble w wynajętym mieszkaniu i to nie jest tak hop siup :no:
on ma robotę w Rotterdamie a to kawałek drogi z lotniska i połączenia wcale nie tanie ok.700pln w 1 stronę :-(

no mogę to oficjalnie powiedzieć, młody zaczął się w końcu przewracać na brzuszek ;-) widocznie przestraszył się rehabilitacji :-D

Stokrotka a gdzie mieszkasz? W wawie? Bo Wizz Air lata z wawy chyba i polaczenia czasem kosztuja ok 20 eur albo i nawet 15 (zalezy od terminu i rezerwacji) dziecko chyba gratis. W Rotterdamie mieszkalam kiedyś; ciężko znaleźć przyzwoitą okolicę i może być niebezpiecznie. Jak coś to pytaj chętnie pomogę, miasto znam w miarę dobrze.

No i gratki dla juniorka ;) nie trzeba bylo dlugo czekać :D

no hej,.
mi już lepiej
bylam w miescie polatałam trochę i wróciłam normalnie wypoczęta jak po urlopie. ale w zasadzie tobył jakby urlop ;) od dzieci hahah

dobrze mi to zrobiło.

Babcia okej, okazało się że nie ma złamania biodra, robili jej jeszcze rentgen miednicy i czaszki, bo ma pol twarzy fioletowej, tak się rypnęła. ale wszystko w normie. dali jej tylko kroplówke na wzmocnienie, i jakieś zastrzyki p bólowe, leki z apteki i do domu. miała odpoczywać, ale ona z Guciem wolli na macie siedzieć. nosz...z tymi babciami.

Ide do wanny, może się uda wcześniej polożyć ;)

Stokrotka - fajny glos masz i super przystojniaka! jak zapiszczal na filmiku to szukalam mojego Mikusia. Identycznie piszczy :-)

Axarai - ja tylko uzywam Katarka. Inaczej sobie nie wyobrazam.

Mafu - jejku,ja bylam senna cala ciaze z drugim Smykiem...i w sumie nadal sie czuje jakbym byla,bo moglabym spac i spac i ciagle mi snu brakuje :-D :-D:-D

STO LAT DLA PÓŁROCZNIAKÓW!!!

wszystkiego naj dla polroczniakow :*

dziecko mnie do szalu doprowadza. bardzo.

w dodatku boje sie ze zaszlam... niby biore tabsy ale wszystko jest mozliwe. do @ jeszcze 3dni a ja sie w ogole tak nie czuje zeby ta @ miala przyjsc. a ja dopiero 5.5 msca po CC. no chyba tylko czekac mi zostalo.

o ho ho :) no jak dla mnie kolejna wrzesniowa mama moze byc w ciazy hihi :) na pocieszenie powiem,ze zawsze czułam,ze idzie @ a teraz nic a nic a jak dostalam to umieralam naprawde tak mnie bolal brzuch i plecy...

Witajcie;-)
Ja chodzę półprzytomna. Powoli chyba zaczynają mnie dopadać "dolegliwości" mego stanu:-p Chodzę na rzęsach. Z Arturem tak nie miałam. A teraz szok! Wczoraj to pół dnia przespałam a i tak jak wstałam to czułam się jakby mnie kto młotkiem po głowie puknął. Prócz tego wreszcie mogę się w pełni zajmować moim dzieckiem :-) Rana po operacji już praktycznie wygojona tak ze już mi w niczym nie przeszkadza :-)

To jak z Arturkiem tak nie mialas to napewno bedzie mala Justynka hihi. Jak maly Ci daje to spij i odpoczywaj kiedy sie da...

heh Mafu ja w sumie caly I trymestr przespalam a potem totalna bezsennosc nocna. przed porodem tez duzo spalam ale co innego moglam w szpitalu robic?

Oliwier się totalnie przestawil, wstaje 7-7:30, budzi sie raz w nocy na am... nie tak sie umawialismy :(

haha laska ja pamietam jak Ty spalas i spalas w ciazy:-D meldowalas nam tu na bb hehe. A jaw szpitalu w dzien w ogole nie spalam w nocy zalezy. Mialam fajne kolezanki udalo mi sie. Ja to w dzien w dzien spacery zaliczalam ostatnie kilka dni to czlapalam stawalam co kawalek:-Dschody byly moje no ale jakos porodu to nie przyspieszylo itd..ehh

no hej,.
mi już lepiej
bylam w miescie polatałam trochę i wróciłam normalnie wypoczęta jak po urlopie. ale w zasadzie tobył jakby urlop ;) od dzieci hahah

dobrze mi to zrobiło.

Babcia okej, okazało się że nie ma złamania biodra, robili jej jeszcze rentgen miednicy i czaszki, bo ma pol twarzy fioletowej, tak się rypnęła. ale wszystko w normie. dali jej tylko kroplówke na wzmocnienie, i jakieś zastrzyki p bólowe, leki z apteki i do domu. miała odpoczywać, ale ona z Guciem wolli na macie siedzieć. nosz...z tymi babciami.

Ide do wanny, może się uda wcześniej polożyć ;)

Jak nam niewiele do szczescia potrzeba...fajnie,ze odspanelas. A taka babcia to szczescie :)! super!

My też używamy Katarka- jak dla mnie najlepszy! Katar ładnie wyciągnie i nic małemu nie zalega i ja szczęśliwa że nie muszę tak jak wcześniej płuc męczyć i synuś szczęśliwy ze chwila i już ulga.:tak: A ostatnio jak miał katar to nawet zauważyłam że lubi jak się mu go ściąga - dźwięk odkurzacza go intryguje:-D

Taycia- tak popatrzyłam na Twoje suwaczki i jeśli dobrze wyliczyłam to między moimi bobasami prawie że taka sama różnica będzie :-) I teraz mnie pociesz że to nie takie trudne i da rady się ogarnąć :-D

chyba lecę w kimę..ale coś jeszcze wszamie bo przecież ja ciągle głodna jestem i niedożywiona :-D

reklama
Future dobrze ze Babci nic bardzo zlego sie nie stalo, to Babcia czy Prababcia dla Maluchow?

co do katarka to moj sie przerazliwie boi odkurzacza uszy nawet zaslania i ktos musi przy nim byc i on sam musi byc w innym pomieszczeniu niz chodzi odkurzacz bo inaczej krzyk wnieboglosy

dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry