reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kochane!
U mnie zaraza panuje. Kaci jakiegoś masakrycznego wirusa przytargał z p-kola. Najpierw on, jeszcze kaszle, ale już nie wymiotuje, i temp. sporadycznie. Ja załatwiona na cacy, gardło jak z reklamy z kaktusem, nos zapchany, ale nic nie leci, kaszel się zaczyna. Niestety wczoraj również Ada została spacyfikowana. Po ostatnich nowościach w Polsce, zaciągnęłam M do kliniki wczoraj. Młoda non stop 39,5, po czopkach oczywiście spada, kaszel dziwoląg po którym cofki są, i taka bidulka, że ryczę razem z nią. Lekarz nic nie widział.
No ale mam nadzieje, że M się jakoś uratuje, bo jak on będzie chory, to już będzie katastrofa!
Wczoraj Półroczniaki Świętowały Lili Weroniki, Iza Alebur, Ada Kasieczek! Buziaczki dla Dużachów!
Dziś Świętują Hubert Kasi, Pati Fasolki, i Moja Ada! Dużo Buziaków!!!

Ostatnia edycja:
reklama
niech ta cholerna pogoda się w końcu ustabilizuje to te cholerne wirusy nie będą w powietrzu latać...w zeszłym tyg. ciepełko a teraz śnieg no cholera jasna... Beniamin katarzy, ale do przedszkola wysłany... on ma lekki katar, a inne dzieci kaszlące chyrlające maks... leo ma katar, ale w trakcie "czworakowych" ćwiczeń padł :)... a stary poszedł krew oddać, bo on taki dobry jest... dla wszystkich oprócz mnie :)... ale jak na fejsie pisałam ze mnie straszna S*** jest :cool2:...

Zdrówka dla Mniejszych i Większych choróbek :*****

NO i Najlepszego Dla Wszystkich półroczniaków - łobuziaków :) :*****

wszystkiego naj dla polroczniakow :*

dziecko mnie do szalu doprowadza. bardzo.

w dodatku boje sie ze zaszlam... niby biore tabsy ale wszystko jest mozliwe. do @ jeszcze 3dni a ja sie w ogole tak nie czuje zeby ta @ miala przyjsc. a ja dopiero 5.5 msca po CC. no chyba tylko czekac mi zostalo.

Witam poniedziałkowo :-)

WSZYSTKIM PÓŁROCZNIAKOM STO LAT :-D:-D:-D

Coz ja widze choroby szaleja :szok:zdrowka wszystkim chorym zycze :tak:
Co do prezetow jak pytaja to kasa albo pieluchy najbezpieczniej;-):-D
Zaliczyłam posredniaka i do kwietnia spokoj mam;-),pogoda straszna rano lało teraz snieg pada :cool: a ze ostatnio z porzadkami szalałam to dzis mam luzik:-p obiadek od wczoraj pranie sie suszy:cool2:młoda spi:-D

Ja też mam dość tego wszysktiego...

Zdrówka duzo zdrówka!!!

I nadrabiamy ;)

KASIEQ córcia jest niezła:))pełza siedzi do rackzowania się szykuje nieźle i zebolki śliczne ma :))
PAULINE tylko 1 zdjecie?o nie ja protestuje!śliczna:))
VERITA do wycałowania te polisie muuua :*
FASOLKA oczy!!no boskie:))a starszaki również udane!i również oczy!!po kim trójeczka ma takie??
AXARAI a ta owca tak piszczy nie?czy się myle?słodzinka:))
PALEMKO wygibaski jak Marcelek:))fajniuchna jest:))
KASIECZEK ale fajoski pomarańczowy nosek :))super siedzi!!
PERELL oj widac jaki zadowolony z furki swojej :))słodziutki uśmiech!
MARTUSIA hehe fajniuchny jest :))
AYNI rządzi rządzi bo to jego tron!słodziak:))

Witajcie;-)
Ja chodzę półprzytomna. Powoli chyba zaczynają mnie dopadać "dolegliwości" mego stanu:-p Chodzę na rzęsach. Z Arturem tak nie miałam. A teraz szok! Wczoraj to pół dnia przespałam a i tak jak wstałam to czułam się jakby mnie kto młotkiem po głowie puknął. Prócz tego wreszcie mogę się w pełni zajmować moim dzieckiem :-) Rana po operacji już praktycznie wygojona tak ze już mi w niczym nie przeszkadza :-)

Wszystkiego Naj dla wszystkich półroczniaków!!!
:-):-)

Ayni własnie rozglądam się za krzesełkiem, i zauważyłam, że jeszcze trzeba zwracać uwagę, na jakiej wysokoś ci jest stoliczek. W niektórych to moja Ada miała tackę na wysokości nosa, najlepiej przypasował jak na razie fisher. A Ty jakie masz?
Patrysia młody jest śliczny jak dziewczynka, wyobraź sobie jakie kitki już by mógł mieć, jak by był kobitką. Żadna dziewczynka na wrześniówkach nie ma takich włosów:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry