reklama

wrzesień 2012 ;)

nathalie i bebe, i u mnie tak samo. on się rzuca, ze wszystko co jego rodzice to mi sie nie podoba i ble. ale taka jest prawda. jego mama jest bardzo za mną i za dziećmi, ale kupuje czasem takie gówna, ze po prostu wracam do domu i wyrzucam. no przecież nie chce jej urazić. wczoraj wrocil i ledwo wszedl to ona dzwoni i jak mi sie rzecyz podobaja. kalosze dla Helenki, na Gucia, spodenki dla Gucia, na Helenke, a połowa rzeczy za mała. no ale zawsze to komus oddam.
no inne gusta mamy.,.

już sobie wyobrażam te serwetki do koszyczka heh

a u nas katastrofa. Babcia jest u nas od wtorku, i wczoraj w nocy schodziła z łóżka i jakoś się tak zawineła, ze poleciała na biurko, sciagnela na siebie drukarke, i pufe z fotela, plus jakaś ryze papieru i inne bibeloty, straciła przytomność!!! Rano się obudziła, to się wystraszyla, ze sufit na nią spadł, że się coś zawaliło, a ona przyduszona, nic nie pamięta, BYliśmy na pogotowiu, bo ją biodro bolało. Prześwietlenie robili. biodro złamane, guz na głowie fioletowy. gdzieś jeszcze łbem przyłożyła. mogla się zabić, i nic nie bylo słychać... nie wiem jak ona to zrobiła. teraz moj tata z nią jest u ortopedy, bo nic jej nie robili na tym pogotowiu, bo byl tylko anastezjolog na dyzuże. no i zobaczym co dzis powiedzą.
babcia się zarzeka, że nic nie jest złamane, bo by nie mogla chodzić. a ledwo idzie do łazienki.
no zobaczymy,
dam znac

dzieci mnie wyprowadzają z równowagi.

aha, nathalie, a Ciebie nie wkur....to, ze Twój mąż bierze Benia i jedzie do rodziców?? Ma przecież dwoje dzieci.
jak moj mi ostatnio powiedzial, ze bierze helenke i jedzie, to zrobiłam taką awanture, że on ma przeciez dwoje dzieci, a nie tylko Hesie, to się zabrał i sam pojechał.
phhhhhhh

reklama
WITAM:)

Pogoda śmieszna no zwariowac idzie!!ja mam totalną zime i to jeszcze na jakim minusie :/

Wczoraj szwagierka z rodzinką na kawie była :))

Dominiś kaszel ma gdzie było lepiej gdzie wyszeł na dwór i przyszeł z mocniejszym kaszlem :/ moja wina mogłam go nie puszczać ale jeczał jęczął że mu się nuuuudzi i już miałam dosć tego...puściłam i teraz mam :/siedzi w domu...

ZDRÓWKA POTRZEBUJĄCYM!!

MONALIZA sił!!te rachunki :/ mi też na chrzest(na święta również ale BN hihi)się pochorowaliśmy...nie jest fajnie tak:(
NATHALIEP sił i tobie !!
TYGRYSKU Marcelek też patrzy co my tu jemy i tak zaczełam już dać do susania kromkę czy chrupka(M rozpoczął na FB pisałam a ze skoro oki było to juz zaczełam dawac)i sie cieszy jak gwizdol :D jak wysusa chrupka to aż palce ssie :D

Future u mnie to nie tyle co mi się nie podoba, po prostu moje dzieci jak już coś dostają od teściów to wielkie święto musi być :-D Wojtek ostatnie co dostała to na mikołajki...cymbałki. Marcelina mała i tak ją ciągle budził, a ta mu jeszcze cymbałki kupuje! No ale co zrobisz, nic...

Patrysia u mnie też zima na całego, śniegu nasypało i mrozik lekki...a miała być wiosna :sorry:

future... on chciał koniecznie wziąć i Leo... ale ten ma katar i nie pozwoliłam... na co oczywiście foch bo to przecież jedynie od zębów... znawca tematów wszelakich... a jak mi się Leo rozłoży to wtedy będzie mój problem a nie jego ;/

Hej!

A my za 10 dni do Polski. Jejku, oby pogoda sie zmienila,bo nie usmiecha mi sie widziec SNIEG w marcu....

U Nas w sobote bylo +12'C,a dzisiaj -2'C ?!:szok::-( chora ta pogoda.

Mlody marudzi, chyba na zabki,bo strasznie pociera i w ogole jest mega niespokojny i znowu musialam go w nocy do siebie do lozka wziac. Ja nie wiem...Starszy to polozylo sie go i spal,a ten nie dosc,ze sie wierci to co chwile wybudza...albo ja tak plytko spie i wszystko slysze? :-(

Monaliza sily, wiem jak takie nieoczekiwanae wydatki moga zatruc zycie.
U nas kataru ciag dalszy, mala sie cieszy i smarki wylatuja z nosa:-D tak mi sie z niej smiac chce, przezabawna jest. Mnie rozklada. Ja na ogol nie choruje wiec wkurza mnie to mialam tyle planow na dzis :-(

nie no ja mam mega wkurw.
ze wszystkim sama, Boze dlaczego ja musze to znosic, tez mam prawo byc zmeczona, niewyspana, lub wkur...
i jeszcze jade sprawy ząłatwiac. a gdzie cos dla mnie.
Wasi faceci przynajmniej normalni. eh

Przyznam się szczerze że czasem tu zaglądałam z czystej babskiej ciekawości w jednym konkretnym temacie :cool2: mianowicie ciekawiło mnie, która pierwsza będzie w kolejnej ciąży :-D
Gratuluję Mafu, mam nadzieję że mimo przejść wszystko będzie dobrze i za parę miesięcy będziesz szczęśliwą podwójną mamą :tak: będę trzymać kciuki i czasem zajrzę podczytać co u Ciebie.
Nie ukrywam że zazdroszczę, bo sama nie mogę się doczekać kolejnego maleństwa, z tym że my czekamy aż Hubuś skończy dwa latka i wtedy zaczynamy starania o drugiego smyka. A to już za półtora roku, bo Hubert kończy dziś pół roku :) półrocznym córeczkom Axy i Fasolki również ślę dużo całusów.

Pozdrawiam :)

Witam! Mój panicz był jeszcze niedawno w pokoju, teraz widzę go na korytarzu a za nim ścieżka zrobiona z grzechotek ;-) Jak on uwielbia ten chodzik, mały wędrowniś..

reklama
ja dzis walcze z dwojka bo choroba w domu, maly nie spal od 1.30 do 5.30 i wstal o 6.45 :szok::no:

codo prezentow od dziadkow ja nauczylam wszystkich ze maja dawac lub kase lub pytac co kupic bo bez sensu zeby kupowali cos zbednego szkoda kasy

verita super z tymi kwiatami od Syna
nathaliep no to zdrowka psychicznego zycze
ayni no to udanych podrozy
bebe naj dla Twojego
Future sil dla Babci
patrysia no pogoda porazka
taycia &&& za pogode w PLp
perell maly wedrownis

naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj dla POŁROCZNIAKÓW

Nowe wątki

reklama
reklama