reklama

wrzesień 2012 ;)

a tu co taka cisza?wszyscy sprzataja przed swietami?
ja sie dzis lenie na kanapie, a chcialabym posprzatac,ale M odsypia nocke, a nie chce do dziecka latac ciagle z brudnymi rekoma smierdzacymi chlorem i chemikaliami...

a pospal dzis juz raz 1,5 h a teraz znow godzinka, wow!

teraz oglada ksiazeczke- szmacianke na dywanie.

cos gotujecie ekstra na swieta?
My w wielki piatek jedzemy wyrobic w koncu Adasiowi paszport

reklama
Perell Oli strasznie marudzi i rzuca się na smoczka normalnie jak jakaś pirania :P. a jak jeszcze karmiłam cycem to szukał cyca jak szczeniaczek, tak się śmiesznie marszczył jeszcze.
Ayni wiesz co nie wiem już. jak w dzień ładnie je to na wieczór na kolację wypycha smoczek dziąsłami i koniec. a jak się zdecyduje w końcu to już mleko gęste i zimne prawie... za to coraz lepiej je łyżeczką, tylko z racji tego że to wiercipięta straszny to trudno mu usiedzieć w foteliku i na pewno tak samo będzie z krzesełkiem.
Anmika Oli tak samo trze oczka i wtula się.

z postępów Oliwierka: wczoraj sam po raz pierwszy był na czworo. bez pomocy. no i dziś też sobie siedział oparty o swoje nóżki, uśmiechnięty od ucha do ucha po czym spawiował na mnie mleko :P

dziś ma chyba gorszy dzień, bo płakał troszkę i śpi już chyba 5 raz...

Hallo Kochane!
Powiem wam tylko, że mój M też został spacyfikowany przez naszego wirusa, wiecie co to oznacza:dry: Lepszy martwy dziad, niż chory.
Młoda już o niebo lepiej, znaczy się nie umrę z rozpaczy, no chyba, że mnie ten cholerny katar zabije.
Ayni Adaś boski! Moja młoda też tak skacze, muszę filmik wgrać.
Fasolka się Patrysia bujała, na dworku, no no:-)
Tygrysek córkę masz Piękną! I luxusowego dentystę tyż:-)
Martusia gratuluję rozruchu synusia, moja Ada jednak posiada rozruch jak w Maluchu (o ile kto pamięta)
Jaki rozmiar butów obstawiacie na lato? Kupiłam młodej papucie 11cm, no ciekawam ciekawam.

reklama
Maleństwo
ibuprofenu zatoki przy KP nie można brać.
Wyraźnie jest to napisane na ulotce.
Sam ibuprofen brać można, ale w tym na zatoki jest dodatkowo pseudoefydryna
i to właśnie ona jest zabroniona i w ciąży i przy KP

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry