reklama

wrzesień 2012 ;)

witam się na chwilkę
u mnie masakryczny tydzień... nie spie po nocach w dzien się nie da...
wiec jledwo żywa
miłej niedzieli życzę

reklama
dziewczyny dzieki za rady, jabłko nie działa, a reszty nie zdążyłam wypróbować

martusia- dałam rano biogaje i poszły dwie kupki :))))

risia - witaj, co tak krótko ????

Ale jęczydło jęczy nonstop od rana , cały dzień, oprócz spacerku, bo spała i jak ją noszę na rękach
tak się cieszyłam, że młoda odpuściła, a tu taki odwrót o 180 stopni, że szok !!!
Powiem Wam jedno kręgosłup i psychikę przy mojej małej trzeba mieć ze stali

Hallo Kochane!!!
Dziś 6 miesięcy kończy Adrianek Rysi! Buziaczki dla Maluszka!!!!
U nas wszyscy dalej zasmarkani. Adi i Kaci już lepiej.

Ostatnia edycja:
nie pisałam bo musiałam dojść do siebie :no:
ja nie wiem jak Awersja daje radę :confused::no: ja już po 3 dniach samodzielnej opieki (czytaj: wszystko jest na mojej głowie :wściekła/y:) mam serdecznie dosyć :no:

w piątek byłam z młodym na badaniach (pielęgniarka mało co by mu rękę złamała przy pobieraniu krwi :wściekła/y: i jeszcze się cieszyła,że płacze :szok:

jak wracałam z badań (młody na głodniaka poszedł), pies został w domu jeszcze bez spaceru a jak drzwi otwierałam to mi się klucz przekręcił w zamku gerdowskim i za cholerę go nie można było wyjąć, drzwi otworzyć, ja z dzieckiem na ręku (bo gondolę zastawiam już na dole nie mam siły jej tachać na górę z dzieckiem w środku) :no:

poprosiłam sąsiadów o pomoc, 2 chłopów nie umiało sobie z zamkiem poradzić :-( dzwoniłam do administracji, ale mieli mnie w nosie, teść rozłożył ręce bo nikt ślusarza nie zna a ja z dzieckiem na tych schodach tylko czekam kiedy się zacznie z głodu drzeć :no:
w końcu polazłam do żony właściciela i na necie szukałyśmy ślusarza i jak dzwoniłam to się okazało,że nikt tego typu prac nie wykonuje :wściekła/y:

w końcu jakiś znajomy tej babki mnie uratował i obeszło sie bez rozwiercania, ale teraz już na górę zupełnie nie zamykam :no:

poszłam się zarejestrować do Urzędu Pracy i muszę donieść jeszcze mój PIT :no:, zasiłek o ile mi dadzą (powinni) dostanę w połowie kwietnia :tak:

przyszło już ubranko do chrztu, zamówiłam też zaproszenia personalizowane, została tylko restauracja i "dobrowolna ofiara" u księdza ;-)

anmika no to sie pociesz ze u mnie ten sam scenariusz z Malym i ze Starszakiem tylko, ze o 5.20 od dwoch tygodni :szok::no::-p
palma sprobuj ,jej zgjac nozki i przyciagnac kolanka do brzuszka, no i czopek w pupe ewentualnie
strokrotka masakra z tym zakmiem

Axarai nie Sebuś tylko Aduś Risi ;)
Stokrotka o rany... bądź silna.
Palma a no widzisz biogaia też dobra :)

piekę ciasto jogurtowe. Oliwier dalej nie je mleka. rano zjadł 180ml o 8, potem o 13 120ml potem o 16 85g obiadku. o 19 aż 30ml... gluty dalej, kichanie, kasłanie, szkliste oczka, temp 37.1 cały czas. w ogole nie da sobie wyciągnąć fridą, gruszką... jutro musowo do lekarza. i jestem pewna że zaraził się w szpitalu, w którym się rehabilitujemy, bo my zdrowi.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry