reklama

wrzesień 2012 ;)

Hallo Kochane!
Oj Patrysia! Dlaczego tak drastycznie, aż z likwidacją konta:baffled: Jak to tak, bez Marcelka:-(
Ależ smutno mi się zrobiło. Merlin się nie udziela, nawet nasza pouczająca Ryba odeszła, no lipa.

Dziś półroczu kończy Dawidek Maluszka! Dużo Buziaczków!!!

reklama
z ostatniego glosowania wlasnie *martusia* była jako druga, wiec jak dla mnie ona teraz moze przejac moda po patrysi. no tylko czekam na wiecej dizewczyn, niech sie wypowiedza i wtedy ją zgłoszę na funkcje.

Dzień dobry

Ja tylko na sekundę:)
Patrysia rozumiem decyzje:tak: będziemy w kontakcie na FB ;-)
Lotka jestem za! Martusia za Patrysie
Stokrotka współczuje przeżyć:baffled:
Maluszek Wszystkiego Najlepszego dla Dawidka

Miłego dnia

Moim zdaniem nalezy glosowac na nowego moderatora w nowym glosowaniu. Moze ktos sie zglosi nowy i glosy oddane na partysie moga zostac oddane na kogo innego tak samo jak glos ktory ja otrzymalam, moze przejsc na kogos innego. Nic nie kosztuje zaglosowac raz jeszcze. Od razu tez pisze ze ja tym razem sie nie zglaszam.

Witam :-)
Future oj oby dzis lepiej było:tak:

Stokrotka to dziwne bo ja dopiero co sie rejestrowałam i nie potrzebowałam pitu:szok: co do raczek moja cos podobnego robi :cool2:

no to może to kwestia regionu i miasta, nie wiem, ale pokazałam im i wyszło,że dostanę tylko 80% zasiłku bo nie przepracowałam więcej niż 5 lat :wściekła/y: a na dodatek znów w piątek muszę się tam stawić na wizytę planową :szok:

dzien dobry z kawą :)

Nati zrobiła pobudkę po 5 rano:-D więc właśnie poszła na drzemkę swoją 30 minutową
Co do bezustannego jęczenia na froncie bez zmian:baffled:
Zamówiłam małej, a tak naprawdę sobie nosidełko M1 Lascal używane od pewnej PAni. Miała któraś z Was do czynienia z nim ? Koleżnka ma i mówiła, że spoko loko :)
Nosidełko dla niemowląt i dzieci Lascal M1 | Lascal Ltd

miłego dnia syskim zycymy :)

ja mam nosidełko, ale takie tylko na przód, ale jeszcze nie używam, ale moi znajomi mieli takie na plecy ze stelażem jak w dawnych plecakach i byli zadowoleni :tak:

Patrysia po prostu nie wchodz na bb, moze za jakis czas bedziesz chciala cos napisac?Mi tam wystarczy fb.
Zrobilam cos co pewnie nie jest ladne ale nie interesuje mnie to a mianowicie o 1 w nocy weszlam przez telefon na strone councilu i wypelnilam skarge online na szanownych sasiadow. Teraz powinien przyjsc list z upomnieniem jak to nie pomoze to przejde sie osobiscie.Co za ludzie :no::no:.Do tego dowiedzialam sie ze jak mi tak halasuja w ogrodzie to tez to moge zgloscic, i zrobie to:tak:

no i bardzo dobrze zrobiłaś, nie ma co się patyczkować :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry