marlena78
1.03.07[*] 24.05.08[*]
future -ale Hesia szybko wyrosla z malego kurczaczka ...Moj byl jeszcze mniejszy 1950
teraz ma 15 lat
awersja- u nas tez dlugie chrupki w kazdym prawie sklepie...milego wypadu ...poszalej a co tam
:-)
Fasolka- prosze nam wiecej nie uciekac
Anmika - zdrowka dla synka
Liliana- ale dziewczynki maja raj zazdroszcze ogrodu
kasieq - ladna fryzurka
teraz ma 15 latawersja- u nas tez dlugie chrupki w kazdym prawie sklepie...milego wypadu ...poszalej a co tam
:-)Fasolka- prosze nam wiecej nie uciekac

Anmika - zdrowka dla synka
Liliana- ale dziewczynki maja raj zazdroszcze ogrodu
kasieq - ladna fryzurka
Ostatnia edycja:
Postanowiłam skrócić bo wtedy sama sobie ułożę przed weselem
zaliczylisy jarmark przedswiateczny tylko szkoda ze mała przespała bo fanjne zajace i pisanki chodziły (tz ludzie przebrani
)teraz siedze przy kawce i ciachu ;-):-)![cde3[1].gif cde3[1].gif](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/297/297138-a2e340693bd522b4696cb8062a2f8c9a.jpg?hash=ouNAaTvVIr)

Kurcze tak piszecie o włosach..a ja mam dylemat.. po świetach ma wesele i nie wiem czy farbować czy poczekać do drugiego trymestru... Bo odrosty to już na 4 cm gdzies mam...I się gryzę bo z jednej strony to nie chce już dzieciaczkowi dokładać bo operacja to już za dużo a tu jeszcze farbowanie i chemia..Niby wiem że to nie grozne no ale nie jest to takie pewne..I nie chce po prostu dokładać. A z drugiej strony czuje ze bede wygladać jak dziad. I co myslicie? farbowac czy poczekać ?