• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2012 ;)

POLISIU, dziękuję Ci Kochana :) Ja już tak próbowałam i nie udawało się- a robiłam dokładnie tak jak napisałaś :) ale coś chyba było spindolone z meine komputere, takżę uwaga post- sprawdzacz :D
no i kurna dalej kiszka ... dalej nic... to ja już nie wiem...

edit3: na podglądzie sygnatury jest, a pod postem nie ma i teraz jak żyć?? ;)

Ostatnia edycja:
reklama
sprawdziłam, jeszcze raz zapisałam i sprawdzam ...

Uhuuuu, YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, udało się :D:D:D:D:D hihihihihih DZIĘKUJĘ WAM DZIEWCZYNKI ZA WSPARCIE TECHNICZNE :D:D:D:D:D:D

Edit:Taka jestem rozhahana- z tego suwaka :), że aż chce mi się pisać.:D

To teraz mam jeszcze jedno pytanie co to jest to usg genetyczne??

Ostatnia edycja:
Magdba no to gratki!!!:) juz 9tydz:) usg genetyczne czy tez prenatalne robi sie miedzy 12a 14tyg tak kobietki?? sprawdzaja czy maluszek zdrowy czy ma wszystko dobrze , czy nie ma wad genetycznych np Downa

Maja, Magdba tak genetyczne to takie usg podczas którego sprawdzają różne wymiary maluszka i porównują z tabelką, więc mierzą tu i tam, sprawdzają czy jest kość nosowa i na tej podstawie eliminuje się prawdopodobieństwo niektórych chorób jak zespół downa itd.

Dzień doberek :):-) Wszystkiego najcudniejszego z Okazyji Walentynek Zobacz załącznik 437032:-D:-D dużo milości i wogóle ....;-)

palma sie wita z kawa, ku zdziwieniu samej sobie, nie z kakałłłem :tak:;-)

a wiec tak po pierwsze - jak nie jestem zalogowana , to widę Wasze sygnaturki , suwaczki itp, a jak sie zaloguję, to nic nie widzę, czyba coś jest nie tak z moimi ustawieniami-wie ktos o co kaman :szok::crazy::baffled::happy::confused2::eek::szok:??????????????????????????

po drugie - o 10 mam dentyste -sadyste:baffled: i zasik kolejny ząbek kanałowo, bez znieczulenia oczywiscie, więc sie pewnie z bólu o .....:szok:

po trzecie :-):-):laugh2: nagroda pocieszenia po dentyscie - o 10.30 mam fryca umowionego i ide się zrobic na bóstwo ( taki jest zamiar - co wyjdzie , to wyjdzie )

Na kolacyje Walentynkowa zamawiam pizzę jakąs dobrą i robie sałatkę grecką z zakazanym serem Feta :)))

Dzień dobry Kobietki :)
Witam nowe mamusie!
Ja znów siedzę z inhalatorem tym razem żeby pozbyć się kataru. Dolegliwości mnie już nie męczą, ale za to brzuch dokucza. Nie mogłam wczoraj Młodego umyć w wannie. No nie byłam w stanie się schylić do niego bo podbrzusze boli :/
Tak w ogóle to chyba czas Młodego zmienić w Starszego bo Młode to w brzuszku się rozgościło hahaha

Witam się i ja walentynkowo:-)
Ja również pragne życzyc wam mnustwo miłości i zainteresowania od Waszych partnerów nie tylko w walentynki:tak::-)
Palemko mi jeszcze kawusia nie podchodzi ale cappuccinko juz mi nie szkodzi więc jedno dziennie waniliowe wypijam z przyjemnością i chyba własnie w tym celu udam się do kuchni:tak:
Życzę bezbolesnego dentysty i zadowolenia z nowej fryzurki:tak:

Co do walentynek to mój mężo w pracy ,wróci przed 21.Jakoś szczególnie nie obchodzę tego święta,przeważnie jest to jakiś drobiazg,lub cos słodkiego.Dzis pogrzebię po szafkach i lodówce upiekę jakieś ciasteczka i do tego cos może jeszcze fajnego na ząb.Z małym nie bardzo do sklepu mogę się wybrac bo fotelik został u M w samochodzie więc słodkości jakies sama upiekę i tyle walentynek:tak:
Bubuś oby Cię ten katarek szybko opuścił.Bolącego brzuszka współczuję,uważaj na siebie

Ostatnia edycja:
reklama
Kobietki, trzymajcie kciuki bo idę na 10 do lekarza na usg genetyczne no i okaże się czy maluch jest cały i zdrów. Miałam dziś w nocy taką schizę, że cycki mnie nie bolą, że brzuch mam za mały, że na pewno dziś się dowiem to co ostatnio jak miałam mieć usg genetyczne a wyszło jak wyszło... no i tak panikowałam że serce mi waliło, nie mogłam oddychać i znów musiałam się uspokoić hydroksyzyną. A teraz mam biegunkę ze strachu więc kończę bo muszę znów biec do kibelka a potem do doktorka. Oby było dobrze... buziaki dla Was.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry