reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

Witam z rana :-) nocka super gdyby nie to ze chłopaki wstawali to pewnie jeszcze bysmy spały ;-)Moja gaduła nawija od rana ,normalnie nawija non stop po swojemu oczywiscie bedzie gaduła po braciszku :cool2:zreszta ona im starsza tym bardziej podobna do niego :-D.U nas bezcgmurne błekitne niebo bedzie upał :-)

Ide kawe robic :-p

reklama
witam .
Moja jak zwykle zrobiła mi pobudke prze 6 a ciężki dzień mnie czeka. muszę jechać do innego miasta do tego pociągiem. siostry auto sie sypie. nie ryzykuje.

Awersja czasami mi sie takie dni zdazaja :-D

No my juz po spacerku teraz drugie sniadanko Patulinka szamie a mamusia kawke tym razem mrozona a co :-p:cool2:

Hallo Kobietki!
Awersja hahaha ja to samo pomyślałam o Fasolce:-) Fasolka przyznaj się co bierzesz na powera :-D
Moje dziecko nie lubi pić! Wcześniej piła mleka więcej, to ok, ale teraz jak wypije na dobę 250 mleka to sukces.
Wszystko, we wszystkim próbowałam, trochę siorpnie i koniec, a tak gorąco jest. Kupki robi normalne. No co za dziwoląg, ja to od flaszki nie mogę się odkleić!

reklama
Axa, mój też niepijący się zrobił... mleka pije maxymalnie 120 ml z rana, tyle samo wypija soku w ciągu całego dnia i to muszę mu wciskać, prosić, podmienić smoczka na butelkę w czasie drzemki itd... to bardzo mało płynów jak na takie ciepłe dni.

Do góry