reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

Ja chcę kawy, k-aw-y, KAWY, K-A-W-Y. Już natentychmiast. :dry: Kto da więcej? :-p

Verita - już wczoraj miałam Ci pisać, że piękny ten Twój suwak ciążowy. :tak:
Perell - eee ja to nie mam gdzie się fatygować, bo u nas jedna Biedronka, do tego zawsze opędzlowana. :-p

reklama
Witam... Ja tez jak po niezlej imprezie, chyba sie starzeje, skoro z domu nie musze juz wychodzic ani pic, zeby miec kaca :

Ja tak na szybko z ostrzezeniem
Bardzo prosze o ostroznosc, przy probach udzielania pomocy finansowej badz materialnej osobom, ktore znacie tylko i wylacznie z internetu. Niestety jedna z naszych forumowych kolezanek podkolorwywala nagminnie rzeczywistosc, aby na tym, oraz na innych forach prosic o pomoc, najlepiej pieniezna, stosujac bardzo wyszukane metody brania na litosc, piszac o przykrych sprawach jakie jej sie rzekomo przytrafily. Jesli chodzi zas o ta osobe, e-begging nie jest jednorazowa sprawa,ale sposobem na zycie i dorabianiem pieniedzy do domowego budzetu. Nie chce aby padaly tu nazwiska, ani chociazby nicki , ale jesli byc moze nosicie sie z zamiarem pomocy takiej osobie zastanowcie sie, a najlepiej wstrzymajcie.
Zachecam was jak najbardziej do pomocy potrzebujacym, moze rowniez mamom w ciezkiej sytuacji, ktorych sytuacji jestescie pewne.

A tak poza tym to zycze wam milego dnia :)

Czesc Mamuski!

Wszystkiego najcudowniejszego dla Weroniczki oraz innych dzisiejszych solenizantow/ek :-D

talerzyki-sto-lat-promienne-urodziny-23-cm-8-szt-.jpg

U mnie piekna nocka (zasluga,ze wypilam sobie gruszkowe piwko wieczorkiem i nic nie slyszalam? ) Mlody wstal o 6.20 i to w swoim lozeczku... :-D :-D a zabka jak nie ma tak nie ma....? :nerd:

Irlandie zalala fala upalow. Korzystam ile wlezie,bo za tydzien ma wrocic 17'c... beeee...

Milego dnia!

Załączniki

• talerzyki-sto-lat-promienne-urodziny-23-cm-8-szt-.jpg
    talerzyki-sto-lat-promienne-urodziny-23-cm-8-szt-.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 40
Wszystkiego najlepszego! Oby wam dzieciaczki z tej okazji imprezy w nocy nie zrobiły :-)

Krystian zasnął o 21.30 i spał do 5.30 bez ani jednej pobudki! Niestety ja budziłam się z przyzwyczajenia o 1 i 3.. Pierwszy raz Krystian przespał noc a ja zamiast to wykorzystać to nieeee ! :wściekła/y:

Fasolka migrena to pewnie efekt tych dopalaczy które zażywasz :-)
Lili ja mam 5 biedronek ;-)
Verita a powiedz jak się czujesz? Masz jakieś dolegliwości?
Martusia jak Oli się czuje? Już lepiej z kupalami? ;-)
Awersja jak Antosia? dostała jakieś lekarstwa na gardło?

Zapowiada się kolejny słoneczny dzień, wcisnę Krystianowi kaszkę i leeecimy na spacer ;-) U nas nad morzem ma być 23 stopnie a w pozostałej części polski około 30!

Dobry! ja juz po kawce, dziecię spi, drugie coś tam marudzi, upał nie do zniesienia... zyc nie umierac :-)
ps... siedze wlasnie centralnie pod wiatrakiem ;-)

o dziwo nie mam żadnych dolegliwości. jak na razie czuję się najlepiej z wszystkich ciąż teraz . chociaż jem i jem i może w suknie ślubne się nie wcisne....

reklama
Z-d-y-c-h-a-m

z powodu:
- upału
- wrednego dzisiaj nastawienia "bo tak"
- niewyspania
- braku lodów w zamrażarce
- gotujących się garów, powodujących ukrop w kuchni
- nie wygrani w totolotka ponownie
- niemożliwości wejścia pod lodowaty prysznic, bo mały intruz wyje na całą Opalenicę, jak tylko drzwi te się zamykają za mną :dry:
- i w ogóle. :sorry2:

Dobrze, że dzieciaki zajmują się sobą i oprócz chęci jedzenia i picia i spanie (najmłodsze tutaj) nic ode mnie nie chcą. :-p

Weronika dzisiaj już wypiła 1 litr płynów + cycek, którego nei jestem wstanie określić. :shocked2:

Do góry