Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
za chwile uzupelnie liste nowych mam, a potem znikam sie szykowac na dzisiejsze ostatki. mlody zostaje z moim mlodszym bratem - ciekawe co im z tego wyjdzie ;-)
milego popoludnia! ;-)
Nina - choć żadne słowa teraz Ci nie pomogą wirtualnie tulę Cię do serduszka i bardzo bardzo współczuję straty Aniołka, nie wiem czemu tak się dzieje, sama tez przez to przechodziłąm, tak jak piszesz dobrze, że masz synka, może dzięki niemu będzi Ci łatwiej
nina nie ma slow, ktore by w pelni opisaly zal jaki poczulam gdy napisalas o stracie swojego Aniolka. Najwazniejsze, ze masz swojego malego szkraba, dla ktorego masz po co zyc. Daj sobie troche czasu i napewno sie nie poddawaj. Za jakis czas napewno Ci sie uda
Wiecie co zrobiła dzisiaj moja córcia?
Ok 12 zrobiłam jej butle mleka i poszłyśmy do jej pokoju do łózeczka na małą drzemke. Zasypianie u niej trwa bardzo dlugo wiec zostawiłam ja samą i poszlam do kuchni robic obiadek po ok 1,5 godziny zrobiło sie u niej cicho bo podczas zasypiania to ona zawsze głosno spiewa więc mój M poszedl do niej żeby ja okryć kocykiem i nagle słysze że mnie woła. Poszlam szybciutko na góre do jej pokoiku i co zobaczyłam? Moja córcia smacznie sobie śpi ale golusieńka jak pan bóg ja stworzył Cwaniara zdjeła z siebie pajacyka i pieluszkę, dobrze że nie osikała wszystkiego w łózeczku bo miala tam misie, lalki i ksiązeczki. Wygladała slodko