reklama

witam mamusie
u nas chodzenie na drugim miejscu, owszem pojdie sama ale najwyzej 3 kroczki i tylko jak widzi mnie albo tate kolo siebie a jak chcemy ja puscic jedno do drugiego to zaczyna sie cieszyc i skacze na nas czyli na podloge.smieszna jest.syn w jej wieku juz biegal po dworze a ona woli raczkowac , co dziecko to inne

u nas chodzenie na drugim miejscu, owszem pojdie sama ale najwyzej 3 kroczki i tylko jak widzi mnie albo tate kolo siebie a jak chcemy ja puscic jedno do drugiego to zaczyna sie cieszyc i skacze na nas czyli na podloge.smieszna jest.syn w jej wieku juz biegal po dworze a ona woli raczkowac , co dziecko to inne
Ojechałyśmy się z Tośką daleko, ale od wczoraj w nocy jestem u rodziców.
Dobrze że Młoda zawsze w samochodzie śpi.
Rany jak cudnie - dziadek i dwie babcie skaczą koło Młodej a ja mogłam się dziś rano na spokojnie umyć, wysuszyć włosy, UMALOWAĆ SIĘ!!! No i kawę w spokoju wypić.
Szaleństwo, czysta rozpusta!
Jutro wieczorem wracam do Krakowa.

Rany jak cudnie - dziadek i dwie babcie skaczą koło Młodej a ja mogłam się dziś rano na spokojnie umyć, wysuszyć włosy, UMALOWAĆ SIĘ!!! No i kawę w spokoju wypić.

K 

Kasieq
Gość
szkoda że tak krótko ta rozpusta ale odpoczywaj ile wlezieOjechałyśmy się z Tośką daleko, ale od wczoraj w nocy jestem u rodziców.

Miłego dnia Mamuśki :*
*martusia*
Fanka BB :)
Awersja korzystaj ile wlezie 
czy mamusie maja pomysl na prezent na roczek? a moze juz cos kupilyscie?
ja sie dzis kiepsko czuje, kregoslup dokucza wykorzystalam meza i wyslalam z dzieciem na spacer niech sie dotlenia
 wykorzystalam meza i wyslalam z dzieciem na spacer niech sie dotlenia 

czy mamusie maja pomysl na prezent na roczek? a moze juz cos kupilyscie?
ja sie dzis kiepsko czuje, kregoslup dokucza
martusia ja też się zastanawiam nad prezentem, myślę o:
FISHER PRICE WESOLY SAMOLOT LITTLE PEOPLE J0895 (3479142463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
FISHER PRICE LITTLE PEOPLE SZKOLNY AUTOBUS J0894 ! (3469637477) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Fisher Price Little People - Garaż z myjnią w8687 (3481377642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i nie wiem co wybrać... ;-)
Mi dziecko już śpi, dziś sam jadł arbuza i gruszkę. Jestem zaskoczona jak dobrze sobie poradził, nawet się specjalnie nie wybrudził.. ;-)

FISHER PRICE WESOLY SAMOLOT LITTLE PEOPLE J0895 (3479142463) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
FISHER PRICE LITTLE PEOPLE SZKOLNY AUTOBUS J0894 ! (3469637477) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Fisher Price Little People - Garaż z myjnią w8687 (3481377642) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
i nie wiem co wybrać... ;-)
Mi dziecko już śpi, dziś sam jadł arbuza i gruszkę. Jestem zaskoczona jak dobrze sobie poradził, nawet się specjalnie nie wybrudził.. ;-)
reklama

K 

Kasieq
Gość
u nas zabawki itp. kupują goście a my z F zamawiamy zestaw 0-1 lat. Gablota wraz z zestawem do odlewu gipsowego rączki i stópki dziecka. - Artess  na pamiątkę