reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

wrzesień 2012 ;)

witam
u nas to samo cala noc lazi budzi sie kopie cos chce jesc nie nad ranem ja sciagnelam z lozka o 8 jak ona taka madra zeby w nocy markowac to pobudka jak zwykle moze sie odwidzi, cos strasznego. Najgrzej ze podejrzewam wine tatusia ktory dal jej przed snem tylko 16 winigronow :szok::eek: jak on to okreslil wiec moze ciezko strawne . Ja nieprzytomna :crazy:

reklama
Verita - winogrona dla dzieci są pędzące/przeczyszczające (choć pewnie są dzieci, które nie reagują), ja daję winogrona jak mają problemu z kupą, słychać jak jelita pracują. Może to być faktyczny powód, bo u takich dzieciaczków układ pokarmowy krótki jeszcze.

My w nocy spokój cisza, dzieć przesypia całą noc, ale przestawiliśmy się na 1 drzemkę w ciągu dnia, idzie o 10 i śpi 2-3h. Potem już szaleństwo, ale o 19 musi już iść spać, ba sama się domaga tego.

gratki dla Patrycji :-D
u nas kolejna noc nie dospana, mala budzi sie o 5 a moj zaczyna do niej gadac i z pretensjami do mnie ze to ja gadam bo kazalam mu sie nie odzywac, a ona skacze po lozku, po 8 polecial po mleko i chcial jej wciasnac a mala go wysmiala wiec mowie od kiedy ona mleko je o 8 rano ? przeciez na sniadanie kaszke i chleb dostaje a nie mleczko a on nie wiedzialem:baffled:,

Patrycja dzis zaliczyła swoje pierwsze samodzielne cztery kroczki :-D :-D :-D
Brawo.

Goście pojechali, Adrianna jutro do przedszkola, jestem podekscytowana tym faktem, że aż nie mogę się sobie nadziwić.

Troszkę się teraz ogarnę, jutro wpadnę na dłużej, zapodam przepisy na torty i w ogóle mam potrzebę poopowiadania. :-p

krótko i na temat nie lubię siebie i C&A, zakupiłam ciuchy jak była darmowa wysyłka, ale myślę sobie poczekaj poczekaj, na banka będzie przecena na 1 września, no ale się nie posłuchałam, bach następnego dnia przeceny i to 20%, jestem w plecy, zła na siebie. :dry:
Żeby wyrównać sobie ciśnienie zrobiłam zakupy w czibo jeszcze. :sorry2:

Ja dziś do h&m poszłam bo przecież 20% zniżki.. ale ja skromnie kupiłam tylko body i spodenki ;-)
Product Detail | H&M PL

Product Detail | H&M PL

mam całą szafe ubrań dla Krystiana po synku mojej koleżanki. Mam tego tyle że dwa wory są w piwnicy. Ale to mnie nie powstrzymuje i dalej łażę do tych sklepów.. i po co?

w c&a też mu kupiłam spodnie
http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/product.html#!/Niemowlęta//Kolekcja/Spodnie i dżinsy/105712/4

Dziś mój kruszyn spał pięknie! Tylko dwie pobudki.. a ja nie spałam jak na złość. Może dziś mi szczęście dopisze.

Noi wrześniówki wyłazić z krzaczorów! Nie ma takiego podczytywania jedynie! Co słychać u Lotki, Martusi, Awersji, Tayci? Napewno zapomniałam jeszcze o kimś ale proszę się nie złościć, to skleroza moja ;-)

nie jest źle w krzaczorach perell ;)
ja u tesciow, net marny, czytanie jeszcze jeszcze, ale pisac, to mnie skreca i brzuch boli ;) w piatek mini urodzinki Maciulka, nic mi sie nie chce, pogoda do bani, zapomnialam juz co to slonce, pada i dzis w nocy ma byc +5... nie wiem czy to jesien, czy juz zima powoli.......

jestem spoko loko ;)

ja troche malo czasu mam, tylko wtedy jak babel spi. a spi pieknie np dzis do 10 :) ale marudny bo 2 lewa chce wyjsc i nie moze :(.

juz powoli szykujemy sie do urodzin Oliwierka. jejku tak ten rok szybko zlecial. pewnie nastepne jeszcze szybciej...

Perell :*

Witam mamuski:-) no i po wakacjach :-p U nas jakos leci ;-) Patulinda coraz pewniej sobie radzi ale jak szybko chce cos to na kolana i zasowa na czworaka :-D Madrala i cwaniaczek sie z niej robi ze szok :-p

Lilijanna jak tam po pierwszym dniu w przedszkolu ?

Polisia wyłaz z krzakow i pisz jak tam sie czujesz :-)

Awersja jak Antosa ona teraz zaczyna złobek czy mi sie pozajaczkowało cos ;-)

Miłego dzionka :-)

reklama
Adrianna w przedszkolu póki co jeszcze, Weronika śpi, a matka szaleje od ciszy i spokoju. :-) Normalnie tykanie zegara słyszę. :-)

Awersja - tak tak Antosia do żłobka - trzymamy mocno kciuki i za Antosię i przede wszystkim za mamę.

Powiem Wam, że jak odprowadzałam Adriannę to w przedszkolu jeden chłopiec płakał i uciekał do mamy, mimo że nie moje dziecko to łzy w oczach mi stanęły. :-(

Do góry